Obnoviť stránku

SAMSUNG WW80K5410UW/LE + SAMSUNG DV90M6200CW/LE

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG WW80K5410UW/LE + SAMSUNG DV90M6200CW/LE

Rozmýšľate nad tým akú si kúpiť práčku a sušičku? V tom prípade máme pre vás skvelý tip. Cenovo výhodná súprava práčky Samsung WW80K5410UW/LE a sušičky bielizne Samsung DV90M6200CW/LE. Ušetrite čas a vyberte si osvedčenú kvalitu v podobe spotrebičov značky Samsung.

Práčka s predným plnením Samsung WW80K5410UW/LE

Práčka spredu plnená umožňuje pomocou otvoru na predných dvierkach pridať počas prania napríklad zatúlanú ponožku, prisypať zmäkčovač, alebo pridať ku koncu cyklu bielizeň na ručné pranie. Efektívna technológia EcoBubble chráni životné prostredie aj vašu peňaženku. Na veľmi zašpinenú bielizeň je tu 30-minútový program Bubble Soak. Digital Invertor motor zaručuje tichý chod práčky. Príjemnou novinkou je funkcia Smart Check, čo je systém automatického sledovania chýb cez mobilnú aplikáciu.

  • Práčka SAMSUNG s predným plnením na pridanie bielizne, alebo pracieho prostriedku počas prania
  • Pred koncom programu môžete pridať bielizeň na ručné pranie
  • Technológia EcoBubble na rýchlejšie pranie pri nižších teplotách
  • Bubble Soak zvládne silne zašpinenú bielizeň
  • Tichá a bezproblémová prevádzka s motorom Digital Invertor
  • Aplikácia Smart Check sama diagnostikuje a vyrieši problémy

Spredu plnená práčka Samsung má Digital Invertor motor, ktorý sa postará o nízku hlučnosť práčky, nižšie vibrácie a spoľahlivý chod. Motor sa tak menej opotrebováva a jeho životnosť je vyššia. Samsung poskytuje záruku na motor po dobu 10 rokov. Určite vás poteší mobilná aplikácie Smart Check, ktorá vie diagnostikovať chyby. Môžete si tak sami pomôcť pri menších problémoch a nemusíte zložito vyhľadávať, čo ktorý kód znamená alebo volať odbornú pomoc.

Sušička bielizne Samsung DV90M6200CW/LE

Sušička prádla Samsung DV90M6200CW/LE sa dokonale postará o usušenie vašej bielizne a oblečenia. Vďaka technológii tepelného čerpadla ponúka účinnejší, úspornejší a šetrnejší spôsob sušenia. Inteligentný sušiaci systém OptimalDry s detekciou vlhkosti, teploty a čistoty tepelného výmenníka umožní priebežnú úpravu času sušenia, aby sa dosiahli najlepšie výsledky. Systém pritom súčasne chráni bielizeň pred poškodením a znižuje spotrebu energie. Sušička prádla disponuje kapacitou na 9 kg bielizne, ktorú ochráni pred pokrčením.

  • Sušička bielizne s kapacitou 9 kg
  • S technológiou tepelného čerpadla na šetrné a úsporné sušenie
  • Inteligentný sušiaci systém OptimalDry na priebežnú úpravu času sušenia
  • Chráni bielizeň pred poškodením
  • S inovovaným filtrom 2 v 1 obsahujúcom 2-vrstvový sieťový filter
  • Sušička SAMSUNG s indikátorom vody v nádobke
  • Možnosť usušenia menšieho množstva bielizne za 35 minút
  • Technológia AirWash pre voňavú a sviežu bielizeň
  • S funkciou odloženého štartu a detskou poistkou
  • Vhodná na usušenie všetkých druhov bielizne vrátane posteľnej bielizne

Program rýchle sušenie umožňuje usušiť menšiu várku oblečenia už za 35 minút takým spôsobom, že si ho po vybratí zo sušičky môžete ihneď obliecť. Sušička prádla bezpečne usuší aj len niekoľko kúskov oblečenia, vďaka čomu nemusíte čakať na väčšie várky oblečenia. Vďaka sušiacej technológii AirWash zostane bielizeň vždy svieža a voňavá. Technológia pracuje na báze horúceho vzduchu, bez využitia vody či chemických prostriedkov. Samozrejmosťou je aj funkcia odloženého štartu, ktorá zabezpečí možnosť naplánovania času spustenia spotrebiča a nechýba ani detská poistka.
Sušička bielizne sa dokonale postará o všetky druhy oblečenia a bielizne. Šetrne a vždy s perfektným výsledkom usuší jemnú bielizeň, košele, vlnené oblečenie, bavlnu, syntetiku, outdoorové oblečenie, uteráky a dokonca disponuje špeciálnym programom na posteľnú bielizeň. Sušička na prádlo Samsung DV90M6200CW/LE sa o každý kúsok bielizne a oblečenia postará so skutočne maximálnou šetrnosťou a súčasne s precíznym výsledkom.


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 9 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 65 dB

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  SAMSET06
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13