Obnoviť stránku

SAMSUNG WW80J5545MW

Príslušenstvo k tovaru

SAMSUNG WW80J5545MW

Výkonné a šetrné pranie

Ušetrite na spotrebe energie a zároveň si doprajte pranie špičkovej kvality. To všetko vám zabezpečí dômyselné riešenie Eco Bubble™. Táto praktická technológia premieňa prací prostriedok na aktívnu penu. Tá následne preniká do tkaniny, z ktorej odstraňuje nečistoty. Celé to prebehne rýchlo, účinne, bezpečne a šetrne.

* Testované v súlade s normou IEC 60456-2010 / 4 kg bielizne / Super Eco Wash Cold (WF80F5E5U4W) vs. bavlna, 40 °C bez technológie Eco Bubble (WF0702WKU). Jednotlivé výsledky sa môžu líšiť.


Dajte zbohom škvrnám

Nedajte najmenšiu šancu žiadnej nečistote. Stačí jediné jednoduché stlačenie tlačidla a šikovná technológia Bubble Soak vám umožní odstrániť celé spektrum aj tých najodolnejších škvŕn. Silná aktívna pena, v ktorej je oblečenie následne vyplákané, zaistí dokonalé uvoľnenie a skutočne účinné odstránenie rezistentných škvŕn. 

* Testované v súlade s 5. vydaním normy IEC 60456 / 8 kg bielizne / Bubble Soak Wash (WF80F5E5U4) v porovnaní s programom bavlna 40 °C / 60 °C, syntetika 60 °C a denim 40 °C bez technológie Bubble Soak (WF0702WKU).


Praktické vypláchnutie zásuvky na deregent

Už si nemusíte robiť starosti v prípade, že sa do bubnu dostane prací prášok. Jednoduchšie vypláchnutie zásuvky na detergent zabezpečuje špeciálna technológia StayClean Drawer™, ktorá sa spustí vždy, keď sa v bubne ocitne prací prostriedok. Ten sa opäť použije pri praní, nakoľko sa nezachytí na stenách zásuvky.


Rýchle riešenie problémov

Vyvarujte sa poplatkom za servisné služby a predíďte akýmkoľvek závadám a problémom s chodom práčky. Pomôže vám s tým systém Smart Check, ktorý sleduje chyby a automaticky diagnostikuje problémy, na ktoré vám prostredníctvom smartfón aplikácie následne ponúkne aj potrebné riešenie. 

 * K dispozícii pre zariadenia iPhone a zariadenia so systémom Android. 

** V niektorých prípadoch je návšteva servisného technika nutná a môžu byť účtované ďalšie náklady na opravu. 

Kód:  SAWM002
Produktové číslo:  WW80J5545MW/ZE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18