Obnoviť stránku

SAMSUNG WW80J5446FW/ZE

+ 10 rokov záruka na digitálny invertorový motor
4,9 64 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG WW80J5446FW/ZE

Práčka SAMSUNG WW80J5446FW ponúka výkonné a ohľaduplné pranie s penou Eco Bubble

Vďaka nižšej spotrebe energie ušetríte a vďaka použitým technológiám rýchlejšie a dôkladnejšie vyperiete. V práčkach spoločnosti Samsung objavíte zdanlivo nezlučiteľnú kombináciu. Toto všetko vám zabezpečí dômyselné riešenie Eco Bubble. Táto technológia premieňa prací prostriedok na aktívnu penu, ktorá ľahko preniká do tkaniny, z ktorej odstraňuje odolné nečistoty. A to i vtedy, ak periete v studenej vode, alebo pri  nižších teplotách.* 

* Testované v súlade s normou IEC 60456-2010/4 kg bielizne/Super Eco Wash Cold (WF80F5E5U4W) vs. Bavlna, 40 °C bez technológie Eco Bubble (WF0702WKU). Jednotlivé výsledky sa môžu odlišovať.

** Na základe laboratórnych testov spoločnosti Springboard Engineering vykonaných na pásikoch EMPA, porovnávajúcich bežný prací prostriedok s technológiou aktívnej peny bez mechanického pôsobenia.


Práčka SAMSUNG WW80J5446FW má výkonný motor s desaťročnou zárukou

Certifikácia na 20 rokov používania.* Záruka 10 rokov. Spoľahlivosť a výkon motora s digitálnym invertorom je podporená úctyhodnými číslami. Jeho mimoriadny výkon je navyše doplnený ďalšími pôsobivými parametrami, ako je vysoká energetická účinnosť a znížená hlučnosť a aj nižšie opotrebenie zariadenia, vďaka inovatívnej konštrukcii.

* Certifikát s platnosťou 20 rokov vydaný testovacou a certifikačnou asociáciou Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE).


Dajte zbohom škvrnám vďaka Bubble Soaku

Ani zaschnutá a usadená nečistota nemá pri práčke SAMSUNG WW80J5446FW šancu. Eliminuje ju sila technológie Bubble Soak, ktorú aktivujete stlačením tlačidla a ktorá sa už postará o to, aby z vášho oblečenia zmizli aj tie najodolnejšie škvrny. Využíva na to bublinky aktívnej peny, v ktorej je oblečenie vyplákané. Nečistoty sa ľahko uvoľnia a sú dokonale odstránené. Výsledkom je prefektne čistá bielizeň.

* Testované v súlade s 5. vydaním normy IEC 60456/8 kg bielizne/ funkcia Bubble Soak (WF80F5E5U4) v porovnaní s programom Bavlna, 40 °C/60 °C, Syntetika 60 °C a Denim 40 °C bez funkcie Bubble Soak (WF0702WKU).


Zásuvka StayClean Drawer zostane čistá

Ani štipka pracieho prostriedku nevyjde nazmar s práčkou SAMSUNG WW80J5446FW. Ani jediné zrnko nezostane zachytené v zásuvke na detergent. Dômyselné riešenie StayClean Drawer zásuvku dôkladne vyplachuje, zabraňuje nežiaducemu zachyteniu na stenách alebo neefektívnemu využitiu detergenta. Zabezpečí sa tak, že pracie prostriedky budú použité na to, na čo sú určené – na pranie bielizne.


Elegantný a moderný štýl práčky SAMSUNG WW80J5446FW

Spoľahlivá prevádzka, inovatívne technológie a praktické  funkcie na jednoduchšie a účinnejšie pranie nie sú to jediné, čím vás práčka SAMSUNG WW80J5446FW očarí. Vašu kúpeľňu alebo práčovňu navyše obohatí aj elegantným dizajnom. Pôsobivo vyhotovené  dvierka Crystal Gloss už na prvý pohľad evokujú čistotu a pocit sviežosti.


Smart Check rieši problémy rýchlo

Vyhnite sa zbytočným poplatkom za servisné služby a predíďte akýmkoľvek problémom s používaním práčky SAMSUNG WW80J5446FW s využitím inteligentného systému Smart Check. Ten vykonáva automatickú diagnostiku vašej práčky a odhaľuje možné problémy hneď pri ich vzniku. Aplikáciou pre smartfóny vás o nich nielen rýchlo informuje, ale ponúka aj ich riešenie. Šetrí tým čas aj peniaze.

 * K dispozícii pre zariadenia iPhone a zariadenia so systémom Android. 

** V niektorých prípadoch je návšteva servisného technika nutná a môžu byť účtované ďalšie náklady na opravu. 


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 61 kg

Ocenenia

Ocenenia dTest

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,3 m (1,3 m)

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 14

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 55 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Odložený štart, Displej, Detská poistka
Technológie práčky Eco Bubble

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  SAWM003
Produktové číslo:  WW80J5446FW/ZE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13