Obnoviť stránku

Samsung WW80J3283KW/LE

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Samsung WW80J3283KW/LE

SAMSUNG WW80J3283KW/LE je spredu plnená automatická práčka, ktorá poteší nielen príjemným dizajnom, ale predovšetkým množstvom inteligentných funkcií, ktoré vám uľahčia pranie. Ponúka rýchlosť 1200 otáčok za minútu a umožňuje vloženie až 8 kilogramov špinavej bielizne. Aj napriek špičkovým funkciám a inteligentnej technológii patrí do mimoriadne úspornej energetickej triedy A+++, čo znamená veľkú úsporu pre rodinný rozpočet. Za celý rok spotrebujete len 8100 litrov vody pri približne 220 cykloch prania. Ovládanie a informácie o praní sprostredkováva veľký ovládací panel s LED indikátormi a displejom zobrazujúcim zostávajúce minúty do konca pracieho programu.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A+++
  • Diamantový bubon
  • Úspora času pri menšom množstve bielizne
  • Ochrana pred kolísaním napätia
  • Prednastavené ukončenie pracieho cyklu
  • Keramické výhrevné teleso

Dokonalá starostlivosť o každý kúsok bielizne

Diamantový bubon vybavený jemnými priehlbinami a hladkými hrebeňmi v tvare diamantov umožňuje extrémne šetrné pranie. Malé otvory umožňujú efektívne prúdenie vody a zabraňujú zachyteniu a poškodeniu tkanín. Bez obáv môžete prať aj to najjemnejšie oblečenie. Ak máte málo bielizne a najmä málo času, nie je iná možnosť, ako zvoliť program Rýchle pranie. Rýchle a účinné pranie zľahka znečistenej bielizne ušetrí veľa času, ktorý môžete venovať svojim obľúbeným činnostiam.

Moderné technológie

Veľmi praktická je ochrana pred kolísaním napätia Volt Control. Ochráni práčku pred kolísaním a poklesmi napätia, čím zvyšuje spoľahlivosť zariadenia a predovšetkým predlžuje jeho životnosť. Tento systém zvládne stabilizovať kolísanie napätia až o 25 % a po výpadku prúdu práčku automaticky reštartuje.
S pomocou funkcie odloženého štartu si môžete ľubovoľne nastaviť dobu spustenia pracieho cyklu. Čas prania môžete odložiť až o 19 hodín a môžete ho tak prispôsobiť svojim časovým možnostiam alebo napríklad využiť lacnejší nočný prúd.

Programy

  • Detská starostlivosť, Bavlna, Džínsovina, Plákanie + žmýkanie, Otáčanie, Športové oblečenie, Syntetika, Vlna, 15-minútové rýchle pranie, eBavlna, Predpierka, Intenzívny, Plákanie+
Kód:  FAC25601
Produktové číslo:  WW80J3283KW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12