Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAMSUNG WW70T4040CE/LE + SAMSUNG DV80TA220AE/LE

+ 20 rokov záruka na motor
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG WW70T4040CE/LE + SAMSUNG DV80TA220AE/LE

Set práčky so sušičkou Samsung WW70T4040CE/LE + DV80TA020AE/LE

Tento set práčky so sušičkou sa postará o dokonale čistú a suchú bielizeň v priebehu pár chvíľ. Práčka Samsung WW70T4040CE/LE využíva špeciálny parný program, ktorý dokáže zlikvidovať až 99,9 % baktérií a alergénov. Vďaka funkcii Drum Clean navyše zostane bubon práčky dokonale čistý po každom praní, takže sa nemusíte obávať usadených nečistôt. Sušička DV80TA020AE/LE disponuje citlivými senzormi, ktoré sledujú vlhkosť bielizne a upravujú intenzitu sušenia pre dokonalé výsledky. Vďaka špeciálnej funkcii je bubon sušičky otáčaný v prerušovaných intervaloch, takže nedochádza k pokrčeniu bielizne.

Práčka Samsung WW70T4040CE/LE

Antibakteriálne pranie v horúcej pare

Svet je plný alergénov, vírusov a baktérií, ktoré sa môžu zachytiť aj na našom oblečení. Moderný set práčky a sušičky Samsung WW70T4040CE/LE myslí aj na dôkladnú dezinfekciu. Cyklus Hygiene Steam zvyšuje kvalitu prania tým, že priamo z bubna vypúšťa horúcu paru, ktorá následne preniká do oblečenia. Dokáže takto odstrániť až 99,9 % baktérií a alergénov.

Funkcia Drum Clean práčky Samsung pre čistý bubon

Praktická funkcia Drum Clea sa postará o hygienickú čistotu vnútornej časti práčky Samsung WW70T4040CE/LE. Prostredníctvom dokonalej kombinácie namáčania, pulzovania a vysokorýchlostného odstreďovania udržuje bubon práčky maximálne čistý, bez nutnosti použitia agresívnych a drahých hygienických prostriedkov.

Zásuvka StayClean Drawer spláchne zvyšné nečistoty

Spredu plnená práčka Samsung WW70T4040CE/LE je vybavená zásuvkou StayClean Drawer, ktorá sa vďaka špeciálnemu oplachovému systému postará o precízne spláchnutie pracieho prostriedku a zvyšných nečistôt. Prostriedok sa tak nebude usadzovať vo vnútri zásuvky, takže zostane čistá a hygienickejšia.

Tichá automatická práčka Samsung s 10-ročnou zárukou

Na automatickú práčku Samsung WW70T4040CE/LE je spoľahnutie. Je vybavená technológiou digitálneho invertora, ktorý využíva silné magnety, aby ponúkol tichý, ale zároveň výkonný chod spotrebiča. Práčka Samsung WW70T4040CE/LE sa tiež vyznačuje nízkou spotrebou energie, dlhou životnosťou a navyše k nej dostanete až 10-ročnú záruku.

Sušička Samsung DV80TA220AE/LE

Sušička prádla Samsung DV80TA220AE/LE šetrí energiu

So sušičkou prádla Samsung DV80TA220AE/LE ušetríte nielen náklady za spotrebu elektriny, ale aj dopady na životné prostredie a zároveň svoj drahocenný čas. Moderná technológia tepelného čerpadla zabezpečuje jemné, šetrné, ale efektívne sušenie rôznych druhov tkanín. Sušička ohrieva vzduch pomocou tzv. chladiva, a vďaka recyklácii teplého vzduchu dochádza k väčšej úspore energie.

Perfektne suchá a nepokrčená bielizeň

Zabudnite na otravné žehlenie - po vybratí oblečenia zo sušičky Samsung DV80TA220AE/LE ho môžete bez problémov rovno uložiť do svojej šatníkovej skrine. Stačí využiť funkciu Wrinkle Prevent, ktorá po ukončení sušenia otáča bubon v prerušovaných intervaloch tak, aby zabránila nežiaducim záhybom a pokrčeniu.

Pokročilé senzorické sušenie v sušičke Samsung

O svoju bielizeň sa v sušičke Samsung DV80TA220AE/LE naozaj báť nemusíte. Dbá na neho hneď trojica senzorov technológie OptimalDry, ktorá monitoruje vlhkosť bielizne a koriguje dobu sušenia pre tie najlepšie výsledky v najkratšom čase. Šetrí tak nielen energiu, ale aj samotné tkaniny, a zároveň vás upozorní, až príde čas na vyčistenie výmenníka tepla.

Sušička bielizne Samsung má prispôsobiteľné otváranie

Do kúpeľne, chodby či technickej miestnosti - nech už sušičku bielizne Samsung DV80TA220AE/LE umiestnite kamkoľvek, dokonale sa zladí s vaším domovom. Spotrebič je totiž vybavený praktickými priehľadnými dvierkami, u ktorých sa môžete sami rozhodnúť, či ich budete otvárať doprava alebo doľava.

Rýchla a ľahká údržba sušičky prádla

Sušička prádla Samsung DV80TA220AE/LE bude slúžiť vám, nie vy jej. Je vybavená pokročilým filtrom 2 v 1 s dvojvrstvovým sieťovým filtrom, takže filter výmenníka tepla nie je potrebný. A až bude potrebné filter či výmenník tepla vyčistiť, pripomenie sa vám praktickými alarmami.

Vysušené rýchlosťou blesku

Škvrna od rannej kávy na košeli, v ktorej ste chceli zažiariť na pracovnom pohovore? Pre sušičku Samsung DV80TA220AE/LE žiadny problém - stačí ju vyprať a zvoliť program Dry 35', ktorý rýchlo a spoľahlivo vysuší až 1 kg bielizne počas neuveriteľných 35 minút.


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 65 dB
Spotreba energie 1,41 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 176 kWh/annum

Farba sušičky

Farba Biela

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda D
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) A

Farba práčky

Farba Biela

Vlastnosti sušičky

Typ modelu Samostatne stojací model
Súprava na pripojenie k odpadu Áno

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda D
Doba trvania (program ECO 40-60) 208 min (3,47 h)
Emisie hluku šíreného vzduchom A
Vážená spotreba vody na cyklus 45 l

Vlastnosti práčky

Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 12
Maximálne otáčky pri odstreďovaní 1 400 ot./min

Funkcie

Funkcie sušičky Odložený štart, Tepelné čerpadlo, Displej, Rýchly program, Vnútorné osvetlenie, Systém proti krčeniu bielizne, Detská poistka

Rozmery sušičky

Výška 85 cm
Šírka 60 cm
Hĺbka 65 cm

Rozmery práčky

Výška 85 cm
Šírka 60 cm
Hĺbka 55 cm
Kód:  SAMSET24
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13