Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAMSUNG WW70K5210WW AddWash

+ 10 rokov záruka na digitálny invertorový motor
4,9 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG WW70K5210WW AddWash

S dvierkami AddWash pridáte bielizeň aj pri praní

Uľahčite si pranie vďaka špeciálnym dvierkam AddWash. Zabudnutá ponožka alebo iný kus oblečenia už vás nemusí stresovať. Vďaka dômyselnému dizajnu AddWash ich totiž môžete do práčky kedykoľvek počas prania pridať. Praktickú funkciu využijete tiež v prípade, že chcete k bielizni pridať napríklad viac aviváže alebo len na konci programu nechať vyžmýkať ručne prané odevy.

*AddWash dvierka možno otvoriť kedykoľvek, ak je teplota vo vnútri bubna nižšia ako 50 °C.


Výkonné a šetrné pranie s penou Eco Bubble

Vďaka nižšej spotrebe energie ušetríte a vďaka použitým technológiám zároveň rýchlejšie a dôkladnejšie vyperiete. V práčkach od spoločnosti Samsung objavíte kombináciu zdanlivo nespojiteľného. Výraznou mierou k tomu pomáha riešenie Eco Bubble. To použitý prací prostriedok premení na aktívnu penu, ktorá ľahko prenikne do textílií a odstráni odolné nečistoty. A to aj v prípade, že periete v studenej vode či pri nižších teplotách.

*Testované v súlade s normou IEC 60456-2010/4 kg bielizne/Super Eco Wash Cold (WF80F5E5U4W) vs. bavlna, 40 °C bez technológie Eco Bubble (WF0702WKU). Jednotlivé výsledky sa môžu líšiť.


Dajte zbohom škvrnám vďaka Bubble Soak

Ani zaschnuté a usadené nečistoty nemajú šancu. Eliminuje ich sila technológie Bubble Soak, ktorú aktivujete stlačením jediného tlačidla. Bubble Soak sa následne postará o to, aby aj tie najodolnejšie škvrny z vášho oblečenia zmizli. Využíva k tomu bublinky aktívnej peny, v ktorých je prané oblečenie vyplákané. Nečistoty sa tak ľahko uvoľnia, jednoducho odstránia a výsledkom je dokonale čistá bielizeň.

*Testované v súlade s 5. vydaním normy IEC 60456/8 kg bielizne/funkcie Bubble Soak (WF80F5E5U4) vs. Bavlna, 40/60 °C, Syntetika 60 °C a Denim 40 °C bez funkcie Bubble Soak (WF0702WKU).


Výkonný motor s desaťročnou zárukou

Certifikácia na 20 rokov prevádzky. *Záruka 10 rokov. Spoľahlivosť a výkon motora s digitálnym invertorom je podporená úctyhodnými číslami. Jeho mimoriadny výkon je navyše doplnený ďalšími pôsobivými parametrami, ako je vysoká energetická účinnosť a znížená hlučnosť aj nižšie opotrebovanie prístroja vďaka inovatívnej konštrukcii.

*Certifikát o životnosti 20 rokov vydaný testovacou a certifikačnou asociáciou Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE).


Smart Check inteligentne vyrieši problémy

Vyhnite sa zbytočnému plateniu za výjazd technikov a predíďte problémom s chodom svojej práčky využitím inteligentného systému Smart Check. Ten vykonáva automatickú diagnózu vašej práčky a odhaľuje možné problémy v ich počiatku. Pomocou aplikácie pre smartfóny vás o nich nielen urýchlene informuje, ale tiež ponúka možné riešenia. Proste a jednoducho šetrí čas i peniaze.

*K dispozícii pre zariadenia iPhone a zariadenia so systémom Android.

** V niektorých prípadoch je návšteva servisného technika potrebná a môžu byť účtované ďalšie náklady na opravu.


 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 61 kg

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,3 m (1,3 m)

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 14

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 55 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Odložený štart, Displej, Pridanie bielizne v priebehu prania, Detská poistka
Technológie práčky Eco Bubble, AddWash

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  FAF001c
Produktové číslo:  WW70K5210WW/ZE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02