Obnoviť stránku

SAMSUNG WW70J5446DW/ZE

+ 10 rokov záruka na digitálny invertorový motor
4,8 26 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG WW70J5446DW/ZE

Výkonné a šetrné pranie s penou Eco Bubble

Vďaka nižšej spotrebe energie s práčkou SAMSUNG WW70J5446DW/ZE ušetríte a vďaka použitým technológiám rýchlejšie a dôkladnejšie vyperiete. V práčkach od spoločnosti Samsung objavíte zdanlivo nezlučiteľnú kombináciu. Toto všetko vám zabezpečí dômyselné riešenie Eco Bubble. Táto technológia premieňa prací prostriedok na aktívnu penu, ktorá ľahko preniká do tkaniny, z ktorej odstraňuje odolné nečistoty. A to i vtedy ak periete v studenej vode, alebo pri  nižších teplotách.* 

* Testované v súlade s normou IEC 60456-2010/4 kg bielizne/Super Eco Wash Cold (WF80F5E5U4W) vs. bavlna, 40 °C bez technológie Eco Bubble (WF0702WKU). Jednotlivé výsledky sa môžu odlišovať.



SAMSUNG WW70J5446DW/ZE disponuje výkonným motorom s desaťročnou zárukou

Certifikácia na 20 rokov prevádzky.* Záruka 10 rokov. Spoľahlivosť a výkon motora s digitálnym invertorom je podporená úctyhodnými číslami. Jeho mimoriadny výkon je navyše doplnený ďalšími pôsobivými parametrami ako je vysoká energetická účinnosť a znížená hlučnosť a aj nižšie opotrebenie práčky SAMSUNG WW70J5446DW/ZE, vďaka inovatívnej konštrukcii.

* Certifikát o životnosti 20 rokov vydaný testovacou a certifikačnou asociáciou Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE).


Dajte s práčkou SAMSUNG WW70J5446DW/ZE zbohom škvrnám vďaka Bubble Soak

Ani zaschnutá a usadená nečistota nemá s práčkou SAMSUNG WW70J5446DW/ZE šancu. Eliminuje ju sila technológie Bubble Soak, ktorú aktivujete stlačením tlačidla a ktorá sa potom postará o to, aby z vášho oblečenia zmizli aj tie najodolnejšie škvrny. Využíva na to bublinky aktívnej peny, v ktorej je oblečenie vyplákané. Nečistoty sa ľahko uvoľnia a sú dokonale odstránené. Výsledkom je prefektne čistá bielizeň.

* Testované v súlade s 5. vydaním normy IEC 60456/8 kg bielizne/Bubble Soak Wash (WF80F5E5U4) v porovnaní s programom bavlna 40 °C/60 °C, syntetika 60 °C a Denim 40 °C bez technológie Bubble Soak (WF0702WKU).


Zásuvka StayClean Drawer bude čistá

Už si nemusíte robiť starosti, že v zásuvke na pracie prostriedky zostanú zvyšky. Dômyselné riešenie StayClean Drawer zásuvku dôkladne vypláchne, zabráni zachyteniu pracích prostriedkov na stenách a ich neefektívnemu využitiu.  Zabezpečí sa tak, že pracie prostriedky budú použité na to, na čo sú určené – na pranie bielizne.


Elegantný a moderný štýl práčky SAMSUNG WW70J5446DW/ZE

Spoľahlivá prevádzka, inovatívne technológie a praktické  funkcie pre jednoduchšie a účinnejšie pranie nie sú to jediné, čím vás práčka WW70J5446DW/ZE od spoločnosti Samsung očarí. Vašu kúpeľňu, alebo práčovňu obohatí aj elegantným dizajnom. Pôsobivo vyhotovené  dvierka Crystal Gloss už na prvý pohľad evokujú čistotu a pocit sviežosti.


Smart Check rýchlo rieši problémy

Vyhnite sa zbytočným poplatkom za servisné služby a predíďte akýmkoľvek problémom pri prevádzke práčky SAMSUNG WW70J5446DW/ZE, využitím inteligentného systému Smart Check, ktorý vykonáva automatickú diagnostiku vašej práčky a odhaľuje možné problémy hneď pri ich vzniku. Pomocou aplikácie pre smartfóny vás o nich nielen rýchlo informuje, ale ponúka aj ich riešenie. Šetrí tým čas aj peniaze.

* K dispozícii pre zariadenia iPhone a zariadenia so systémom Android. 

** V niektorých prípadoch je návšteva servisného technika nutná a môžu byť účtované ďalšie náklady na opravu. 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 61 kg

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,3 m (1,3 m)

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 14

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 63 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Odložený štart, Displej, Detská poistka
Technológie práčky Eco Bubble

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  SAWM005
Produktové číslo:  WW70J5446DW/ZE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02