Obnoviť stránku

SAMSUNG WW60A3120BE/LE

+ 10 rokov záruka na motor po registracií
4,5 15 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
298,90 €

SAMSUNG WW60A3120BE/LE

Moderné pranie bez chémie s práčkou Samsung WW60A3120BE/LE


Práčka spredu plnená Samsung WW60A3120BE/LE disponuje dlhou životnosťou a maximálnou efektivitou

Ušetrite čas aj námahu a získajte voňavú a sviežu bielizeň s úzkou parnou práčkou WW60A3120BE/LE od spoločnosti Samsung. Využíva silu pary, ktorá prenikne hlboko do všetkých tkanín, kde rozpustí aj odolné škvrny a môže sa pochváliť pokročilým cyklom Hygiene Steam pre kvalitnejšie pranie bez predpierania, či ultra rýchlym programom Quick Wash, schopným dokonale vyprať menšie dávky bielizne za iba 15 minút. Jej energetickú účinnosť, nižší hluk a dlhotrvajúci výkon potom zabezpečuje technológia digitálneho invertora využívajúca silné magnety na dosiahnutie dokonalých výsledkov prania pri nižšej spotrebe energie. To všetko s predĺženou 10-ročnou zárukou, poskytovanou na motor práčky.


Spredu plnená práčka Samsung WW60A3120BE/LE – vyhláste boj nežiaducim baktériám

Maximálne ohľaduplné hĺbkové čistenie zabezpečí cyklus Hygiene Steam, fungujúci aj bez predpierania. Pri svojom chode z dna bubna vypúšťa paru, ktorá sa dostane do všetkých záhybov tkanín a tu spoľahlivo odstráni všetky škvrny a až 99,9 % baktérií. To určite ocenia nielen alergici, ale aj milovníci dokonalej hygienickej čistoty.


Práčka plnená spredu Samsung WW60A3120BE/LE ponúka dokonalú čistotu už za 15 minút

Potrebujete svieže oblečenie, ale nemáte času nazvyš? Potom zapnite program Quick Wash a vyperte menšie dávky bielizne za iba 15 minút. S dômyselnými funkciami práčky Samsung WW60A3120BE/LE budete mať obľúbené kúsky z vášho šatníka, či dres na tréning za chvíľu pripravené na opätovné použitie.

Práčka s predným plnením Samsung WW60A3120BE/LE, ktorá sa o seba postará

Zabudnite na používanie často agresívnych chemických čistiacich prostriedkov. Funkcia Drum Clean kombináciou namáčania, pulzovania a odstreďovania vo vysokých rýchlostiach efektívne odstráni zvyšky pracieho prípravku a zabezpečí špičkovú čistotu vnútorného priestoru práčky, čím ušetrí ako vaše peniaze, tak aj životné prostredie.

Dajte zbohom zatuchnutému oblečeniu

Stane sa vám, že v zhone zabudnete vybrať bielizeň z práčky a to získa zatuchnutý odér, takže všetka na pranie vydaná energia príde navnivoč? Tak už sa nemusíte znepokojovať – stačí využiť služby technológie Delay End, umožňujúce prednastaviť prací cyklus na až 24 hodín dopredu. Vy tak budete môcť začať prať v predstihu a ukončiť program v okamihu, keď sa vrátite z práce, takže vaše oblečenie bude neustále voňať sviežo.


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda C
Spotreba energie (pranie) 55 kWh/100 c.
Kapacita práčky (pranie) 6 kg
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie) 43 l
Doba trvania (pranie) 198 min (3,3 h)
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia C
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 40 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Pridanie bielizne v priebehu prania, Detská poistka, Zvukový signál ukončenia programu

Hmotnosť

Hmotnosť 55 kg

Farba práčky

Farba Biela

Ocenenia

Ocenenia Bez ocenení
Kód:  SAWM066
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  WW60A3120BE/LE
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14