Obnoviť stránku

Samsung Wireless Battery Pack 10000 mAh Silver

4,8 70 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Wireless Battery Pack 10000 mAh Silver

Bez káblov, bez problémov

Prečo by ste na dovolenke alebo na služobnej ceste hľadali nabíjačku a zásuvku? Stačí vám powerbanka s bezdrôtovým nabíjaním od spoločnosti Samsung. A nemusíte byť práve v aute alebo v divočine, aby ste jej schopnosti ocenili. Vďaka kapacite 10 000 mAh totiž zvládne naplno dobiť aj niekoľko telefónov. Využíva kábel USB-C alebo štandard bezdrôtového nabíjania Qi a podporuje nabíjanie dvoch prístrojov naraz.



Zvládne dve zariadenia naraz

Bezdrôtová powerbanka s kapacitou 10 000 mAh je praktická vo viacerých ohľadoch. K bežným výhodám záložnej batérie totiž pridáva schopnosť nabíjať dve zariadenia súčasne. Možno máte pracovný a súkromný telefón alebo potrebujete dobiť svoj smartfón aj inteligentné hodinky, prípadne v ten istý moment došla batéria v telefóne vám aj vášmu partnerovi. Vďaka kombinácii USB-C kábla a bezdrôtového nabíjania hravo zvládnete každú z týchto situácií.



Podeľte sa o energiu s priateľmi

Powerbanka Samsung nerobí rozdiely. O svoju energiu sa rada podelí s každým kompatibilným zariadením, teda aj s telefónmi od iných výrobcov. Buď ich pripojíte káblom, alebo využijete bezdrôtové nabíjanie. Pre posledné menované stačí, aby zariadenie spĺňalo rozšírený štandard Qi. Jednoducho ho na powerbanku položíte – a nabíjate. Takže vôbec nezáleží na tom, či potrebujete nabiť svoj nový smartfón Samsung Galaxy S10, alebo mobilné telefóny vašich priateľov, ktorí dávajú prednosť inej značke.


Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 70,8 mm (7,08 cm)
Výška 149,93 mm (14,99 cm)
Hĺbka 15,09 mm (1,51 cm)

Kapacita

Kapacita 10 000 mAh

Výstupy

Výstupy USB-C

Výkon a nabíjanie

Max. výkon drôtového nabíjania 15 W
Typ rýchlonabíjania Qualcomm Quick Charge 2.0, Samsung Adaptive Fast Charging

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie Rýchlonabíjanie, Bezdrôtové nabíjanie, LED indikácia stavu
Farba Strieborná
Kábel USB-C

Určenie

Určené pre Mobilné telefóny a tablety

Vstupy

Vstup USB-C
Max. vstupný prúd 2 A

Hmotnosť

Hmotnosť 234 g
Kód:  SAAB0118a8
Produktové číslo:  EB-U1200CSEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18