Obnoviť stránku

Samsung WF90F5E5U4X

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Samsung WF90F5E5U4X

Nutný čas strávený prácou okolo bielizne dokáže spríjemniť zariadenie značky Samsung. Jedná sa o práčku, ktorá si vďaka primeraným rozmerom (600 × 850 × 550 mm) nájde svoje miesto v každej domácnosti. Vyberať môžete zo 14 programov a 6 špeciálnych funkcií, ktoré umožňujú zvoliť druh prania presne podľa momentálnych potrieb. 

Kľúčové vlastnosti

  • Prehľadný grafický LED displej
  • Pohodlné a jednoduché ovládanie
  • Vysoká výkonnosť
  • 14 programov + 6 špeciálnych funkcií
  • Energeticky úsporné pranie a sušenie

Špeciálne programy a inteligentné funkcie

Máte silne zašpinenú bielizeň? Využite program BubbleSoak. Máte pocit, že je niečo v neporiadku? Inteligentná funkcia Smart Check, ktorá rozpozná a diagnostikuje problémy, to vyrieši za vás. O šetrné a úsporné pranie sa postará špeciálna technológia EcoBubbleTM, o úsporu energie zase ekonomická energetická trieda A +++. Príjemným benefitom je pohodlné ovládanie skrze komfortné dotykové tlačidlá Touch Control a prehľadný grafický LED displej. 

Vysoká výkonnosť

Stroj s inovovaným bubnom s otvormi v tvare diamantu je poháňaný digitálnym invertorovým motorom s 10 ročnou zárukou. Maximálny počet otáčok pri odstreďovaní za minútu je 1400, čo táto práčka zvláda za pomerne nízkej hlučnosti 53 dB pri praní a 74 dB pri odstreďovaní. Na jedno pranie zvládne vyprať až 9 kg bielizne. Ročne spotrebuje 9400 l vody a 151 kWh energie.

 
Kód:  FAF001d
Produktové číslo:  WF90F5E5U4X/LE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19