Obnoviť stránku

Samsung WF60F4E0W2W

2,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Samsung WF60F4E0W2W

Samsung WF60F4E0W2W

Zbavte sa škvŕn aj práce navyše

Existuje veľa spôsobov, ako zašpiniť oblečenie. A jeden unikátny spôsob, ako ho vyčistiť. Funkcia Stain Away využíva technológiu Eco Bubble na hlboké, šetrné a účinné pranie bielizne. Táto funkcia odstráni väčšinu bežných škvŕn, ako napríklad od vína, paradajok, krvi, čokolády a trávy.


Samsung WF60F4E0W2W

Ekologické čistenie bubna

Otočením ovládača do polohy ekologického čistenia bubna môžete vyčistiť bubon rovnako jedoducho ako periete bielizeň. Tento ekologický čistiaci cyklus odstráni zvyšky pracieho prostriedku a nánosy nečistôt bez agresívnych chemikálií. Neviete presne, kedy vaňu práčky vyčistiť? Pripomenie vám to alarm, ktorý sa ozve po každých 40 praniach.


Funkcia Last Memory

V prípade, že opakovane periete s rovnakým nastavením, nemusíte zakaždým znovu nastavovať prací cyklus. Funkcia Last Memory umožňuje vyvolať naposledy použité nastavenie, a to aj po vypnutí práčky. Stačí stlačiť tlačidlo spustenia a môžete vyprať ďalšiu náplň bielizne. Čas, ktorý ušetríte, bude rýchlo pribúdať.

Samsung WF60F4E0W2W

Samsung WF60F4E0W2W

Nechajte technológiu Smart Check, nech zistí a vyrieši problémy za vás

Predstavte si, že v prípade problémov nebudete musieť volať opravára, pretože práčka vám oznámi, ako ich vyriešiť. Nová práčka Samsung je vybavená inovatívnou technológiou Smart Check. Táto technológia rozpoznáva a diagnostikuje chyby v ich počiatočnej fáze a poskytuje jednoduché riešenia prostredníctvom inteligentného telefónu a snímania displeja.


Samsung WF60F4E0W2W

Rýchle pranie

Vďaka funkcii rýchleho prania si nájdete čas na vypranie, aj keď máte naozaj veľa práce. Stačí stlačiť tlačidlo rýchleho prania a vyperiete náplň bielizne za 15 minút. Nastavenie časovača môžete zmeniť podľa množstva bielizne a svojich časových možností (k dispozícii sú možnosti 15, 20, 30, 40, 50 a 60 minút).


Diamantový bubon

Zdokonalený tvar bubna Diamond Drum umožňuje účinné a zároveň šetrné pranie. Vďaka prehĺbeninám v tvare diamantu sa bielizeň pohybuje pozdĺž jedinečne navrhnutého bubna, zatiaľ čo menšie otvory umožňujúce prúdenie vody zabraňujú zachyteniu a poškodeniu látky. Starajte sa o oblečenie prostredníctvom technológie, ktorá ho vyperie skutočne do hĺbky.

Samsung WF60F4E0W2W
Kód:  FAC2570t
Produktové číslo:  WF60F4E0W2W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02