Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAMSUNG WD8NK52E0ZW/LE

+ 10 rokov záruka na motor
4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG WD8NK52E0ZW/LE

Samsung Práčka so sušičkou WD8NK52E0ZW/LE vám umožní pridanie bielizne počas cyklu

Práčka so sušičkou Samsung WD8NK52E0ZW/LE vám ponúkne možnosť pridania bielizne kedykoľvek počas procesu prania. Zabudnutú bielizeň stačí jednoducho pridať do špeciálnych dvierok Add Wash. Rovnako tak jednoducho môžete do práčky pridať bielizeň vypranú v ruke, ktorú potrebujete len vyplákať, alebo odstrediť.

Slim vyhotovenie práčky so sušičkou Samsung WD8NK52E0ZW/LE

Parná práčka so sušičkou Samsung WD8NK52E0ZW/LE vás poteší svojím úzkym vyhotovením, vďaka ktorému je vhodná aj do menších domácností. Aj napriek tomu, že je práčka so sušičkou Samsung WD8NK52E0ZW/LE vyrobená ako slim vyhotovenie, pojme až 8 kg bielizne v jednej várke. S práčkou so sušičkou tak ušetríte nielen energiu, ale aj čas aj vodu.

Úzka parná práčka so sušičkou Samsung WD8NK52E0ZW/LE s unikátnou technológiou Eco Bubble

Úzka parná práčka so sušičkou Samsung WD8NK52E0ZW/LE je vybavená špeciálnou technológiou Eco Bubble, ktorá zaručí výkonné pranie aj pri nízkych teplotách. Vďaka tejto technológii sa premení prací prostriedok na aktívnu penu, ktorá efektívnejšie a účinnejšie prenikne do hĺbky bielizne. Šetrne odstráni všetky nečistoty a zároveň šetrí energiu a váš čas.

Technológia Air Wash na osvieženie bielizne

Krásne čistá a svieža bielizeň? Technológia Air Wash bielizeň osvieži a zároveň dezinfikuje bez vody a pracieho prostriedku. Všetky pachy aj baktérie sú efektívne odstránené horúcim vzduchom. Práčka so sušičkou Samsung WD8NK52E0ZW/LE je vďaka tomu skvelý pomocník do každej domácnosti.

Hygienicky čistá bielizeň vďaka špeciálnemu cyklu Hygiene Steam

Práčka so sušičkou Samsung WD8NK52E0ZW/LE zabezpečí hygienicky čistú bielizeň vďaka cyklu Hygiene Steam. Tento cyklus využíva paru na odstránenie nečistôt a až 99,9 % baktérií a alergénov. Para efektívne prenikne do každého kúska oblečenia.


Funkcia Bubble Soak odstráni aj zaschnuté nečistoty a špinu

Ani veľmi zašpinená bielizeň nebude pre práčku Samsung WD8NK52E0ZW/LE žiadny problém. S tým vám pomôže funkcia intenzívneho čistenia Bubble Soak, ktorá odstráni aj zaschnuté nečistoty ako je krv, čaj, víno, make-up a dokonca aj tráva. Proces spočíva v tom, že sa bielizeň dôkladne namočí v aktívnych bublinkách vďaka čomu sa špina a nečistoty uvoľnia. Výsledkom je krásne čistá a voňavá bielizeň.


Veľmi tichý chod práčky Samsung WD8NK52E0ZW/LE s výkonným motorom

Práčka so sušičkou Samsung WD8NK52E0ZW/LE využíva na svoju prevádzku špeciálnu technológiu digitálneho invertora, ktorá pomocou silných magnetov zabezpečuje vysoký výkon. Zároveň spotrebováva menej energie ako univerzálny motor a prevádzka práčky so sušičkou je tak veľmi tichá. Samsung navyše ponúka 20-ročnú záruku na digitálny invertor.

Perte ticho s technológiou VRT Plus

Vďaka špeciálnej technológii VRT Plus môžete prať kedykoľvek budete chcieť. Táto technológia totiž znižuje hlučnosť a vibrácie počas prania, a to aj pri vysokých rýchlostiach. Trojrozmerný vibračný senzor dokáže udržať bubon dokonale vyvážený tým, že roztáča guľôčky z nehrdzavejúcej ocele v opačnom smere ako bielizeň.

Spredu plnená práčka so sušičkou Samsung WD8NK52E0ZW/LE vám ponúkne rýchly 59-minútový program

Ak nestíhate, slim práčka so sušičkou Samsung WD8NK52E0ZW/LE vám ponúka rýchly 59-minútový program, ktorý za túto dobu zvládne bielizeň vyprať, vypláchať a zároveň dôkladne vysušiť. Za približne hodinu tak bude vaša bielizeň pripravená na nosenie.



Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 72 kg

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda (pranie a sušenie) F
Energetická trieda C
Spotreba energie (pranie a sušenie) 397 kWh/100 c.
Spotreba energie (pranie) 63 kWh/100 c.
Kapacita práčky (pranie a sušenie) 5 kg
Kapacita práčky (pranie) 8 kg
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie a sušenie) 80 l
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie) 48 l
Doba trvania (pranie a sušenie) 48 min (0,8 h)
Doba trvania (pranie) 3,63 min (0,06 h)
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) A

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 45,6 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Rýchly program, Displej, Pridanie bielizne v priebehu prania, Detská poistka, Zvukový signál ukončenia programu
Technológie práčky Aqua stop

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  SAWM054
Produktové číslo:  WD8NK52E0ZW/LE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06