Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

SAMSUNG WD80T4046CE/LE

+ 20 rokov záruka na motor
4,6 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
539,90 €

SAMSUNG WD80T4046CE/LE

Práčka so sušičkou Samsung WD80T4046CE/LE vám poskytne kvalitnú starostlivosť o bielizeň. Vďaka aktívnym bublinám jednoducho odstráni odolné nečistoty a pranie v horúcej pare zlikviduje až 99,9 % baktérií a alergénov. Funkcia Drum Clean udržuje bubon práčky dokonale čistý, zatiaľ čo zásuvka StayClean Drawer so špeciálnym oplachovacím systémom automaticky odstráni prací prostriedok a usadené nečistoty. Práčka so sušičkou Samsung WD80T4046CE/LE disponuje rovnako technológiou Air Wash, ktorá využíva horúci vzduch na odstránenie nepríjemného zápachu. Vďaka tomu bude vaša bielizeň ihneďpo vytiahnutí z práčky dokonale čistá a voňavá.

Parná práčka Samsung WD80T4046CE/LE využíva aktívne bubliny pre čistejšiu bielizeň

Rýchly životný štýl potrebuje rýchle a efektívne pranie. S inovatívnou parnou práčkou Samsung WD80T4046CE/LE a jej technológiou Eco Bubble bude vaše oblečenie dokonale čisté a voňavé aj pri nízkych teplotách. Dômyselná technológia totiž mení prací prostriedok na aktívnu penu, ktorá dôsledne preniká do vlákien textílie, aby odstránila všetky škvrny a nečistoty. Navyše vďaka kratšiemu režimu šetríte s práčkou Samsung WD80T4046CE/LE nielen výdavky za energie, ale aj životné prostredie.

Parná práčka so sušičkou Samsung WD80T4046CE/LE využíva horúci vzduch, ktorý ničí pachy a baktérie

Parná práčka so sušičkou Samsung WD80T4046CE/LE vám umožní udržiavať bielizeň hygienicky čistú bez použitia pracieho prostriedku. Vďaka technológii Air Wash dezinfikuje oblečenie a zbavuje ho zápachu pre sviežu vôňu. Táto technológia využíva horúci vzduch, ktorý precízne zničí pachy a 99,9 % baktérií.

Samsung WD80T4046CE/LE je tichá práčka so sušičkou s 20-ročnou zárukou

Na práčku so sušičkou Samsung WD80T4046CE/LE je spoľahnutie. Je vybavená technológiou digitálneho invertora, ktorý využíva silné magnety, aby ponúkol tichý, ale zároveň výkonný chod spotrebiča. Práčka so sušičkou Samsung WD80T4046CE/LE sa tiež vyznačuje nízkou spotrebou energie, dlhou životnosťou a navyše k nej dostanete až 20-ročnú záruku.

Práčka so sušičkou Samsung WD80T4046CE/LE ponúkne antibakteriálne pranie v horúcej pare

Svet je plný alergénov, vírusov a baktérií, ktoré sa môžu zachytiť aj na našom oblečení. Parná práčka so sušičkou Samsung WD80T4046CE/LE myslí aj na dôkladnú dezinfekciu. Cyklus Hygiene Steam zvyšuje kvalitu prania tým, že priamo z bubna vypúšťa horúcu paru, ktorá následne preniká do oblečenia. Dokáže takto odstrániť až 99,9 % baktérií a alergénov.

Čistý bubon s funkciou Drum Clean

Praktická funkcia Drum Clea sa postará o hygienickú čistotu vnútornej časti práčky Samsung WD80T4046CE/LE. Prostredníctvom dokonalej kombinácie namáčania, pulzovania a vysokorýchlostného odstreďovania udržuje bubon práčky maximálne čistý, bez nutnosti použitia agresívnych a drahých hygienických prostriedkov.

Zásuvka StayClean Drawer odstráni prilepené nečistoty

Práčka so sušičkou Samsung WD80T4046CE/LE je vybavená zásuvkou StayClean Drawer, ktorá sa vďaka špeciálnemu oplachovému systému postará o precízne spláchnutie pracieho prostriedku a zvyšných nečistôt. Prostriedok sa tak nebude usadzovať vo vnútri zásuvky, takže zostane čistá a hygienickejšia.

U práčky so sušičkou Samsung WD80T4046CE/LE nemajú ani najvytrvalejšie škvrny šancu

Make-up, tráva, víno alebo krv sú silným súperom každej práčky. Funkcia Bubble Soak je však pripravená aj na tie najextrémnejšie prípady. Jej tajomstvo spočíva v dôkladnom namáčaní v aktívnych bublinách, ktoré intenzívne uvoľňujú nečistoty, aby ste z práčky Samsung WD80T4046CE/LE vytiahli vždy voňavú a čistú bielizeň.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda (pranie a sušenie) E
Energetická trieda C
Spotreba energie (pranie a sušenie) 326 kWh/100 c.
Spotreba energie (pranie) 63 kWh/100 c.
Kapacita práčky (pranie a sušenie) 5 kg
Kapacita práčky (pranie) 8 kg
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie a sušenie) 80 l
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie) 48 l
Doba trvania (pranie a sušenie) 407 min (6,78 h)
Doba trvania (pranie) 206 min (3,43 h)
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) A

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 60 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Pridanie bielizne v priebehu prania, Detská poistka

Hmotnosť

Hmotnosť 66 kg

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  SAWM051
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  WD80T4046CE/LE
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01