Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAMSUNG WD80K52E0ZW/LE

4,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG WD80K52E0ZW/LE

Práčka so sušičkou s predným plnením od spoločnosti Samsung je praktickou voľbou predovšetkým do kúpeľní s obmedzeným priestorom. Pretože zastáva funkcie dvoch spotrebičov naraz, ušetrí vám miesto i peniaze. Ako už zaznieva v názve,  tento vynaliezavý spotrebič Samsung WD80K52E0ZW/LE zvládne pranie a potom aj sušenie. Efektívne čistenie vašej bielizne zabezpečia funkcie aktívnych bublín, aktívnej peny, pary a horúceho vzduchu. Zároveň, vďaka funkcii dvierok AddWash, budete môcť kedykoľvek dodatočne pridať bielizeň aj po spustení pracieho procesu. O tichý chod sa postará invertorový motor a trojrozmerný senzor vibrácií. Na základe hĺbky 45,6 cm sa práčka so sušičkou zaraďuje medzi kompaktné, ktoré sa dajú otvoriť bez akéhokoľvek obmedzenia pohybu. Šírka u tohoto výrobku je 60 cm. Parná práčka so sušičkou Samsung WD80K52E0ZW/LE patrí do energetickej kategórie B. Bubon je vhodný až na 8 kg bielizne na pranie a až 5 kg na sušenie. Najvyššie otáčky počas odstreďovania dosahujú až 1 200 otáčok za minútu, hlučnosť prania neprekročí 56 dB. Práčka so sušičkou Samsung WD80K52E0ZW/LE disponuje ochrannou detskou poistkou. Vstavaný displej, ktorý sa nachádza na prednej strane práčky Samsung WD80K52E0ZW/LE, vám bude oznamovať informácie o prebiehajúcom procese, alebo nastavení.


Kľúčové vlastnosti parnej práčky so sušičkou Samsung WD80K52E0ZW/LE

  • Práčka so sušičkou s predným plnením s úzkym dizajnom a v bielom vyhotovení
  • Bubon disponuje kapacitou 8 kg bielizne
  • Parná práčka Samsung dokáže vyvinúť až 1 200 otáčok za minútu a pritom hlučnosť prania neprekročí 56 dB
  • Invertorový motor pre tichšiu a napriek tomu výkonnejšiu prevádzku práčky Samsung WD80K52E0ZW/LE
  • Vďaka funkcii AddWash budete môcť pridať bielizeň aj po spustení pracieho cyklu
  • Efektívnejšie pranie s technológiou aktívnych bublín Eco Bubble™
  • Účinné vyčistenie bielizne a zároveň jej dezinfekciu zabezpečí funkcia prania horúcim vzduchom Air Wash
  • Pri použití cyklu Hygiene Steam, teda pary, dosiahnete hygienickú čistotu vášho oblečenia
  • Funkcia aktívnej peny Bubble Soak sa postará aj o tie najodolnejšie škvrny bez nutnosti predpierania
  • Hlučnosť parnej práčky Samsung WD80K52E0ZW/LE znižuje technológia VRT Plus™, vďaka trojrozmernému senzoru vibrácií
  • Rýchly program 59' Wash + Dry vaše oblečenie vyperie a zároveň usuší za necelú hodinu
  • Práčka Samsung so sušičkou má vo výbave špeciálne keramické výhrevné teleso Ceramic Heater+ pýšiace sa veľmi dlhou životnosťou
  • Zariadenie patrí do energetickej kategórie B, spotreba energie 1 296 kWh za rok a ročná spotreba vody je odhadovaná na 22 400 l
  • Kompaktné rozmery práčky Samsung WD80K52E0ZW/LE sú: 60 × 85 × 45,6 cm


Parná práčka so sušičkou, ktorá zaberie málo miesta a napriek tomu veľa vyperie

Ani pri nutnosti prania veľkého množstva bielizne nemusíte znižovať svoje nároky na vzhľad spotrebiča. Parná práčka so sušičkou Samsung WD80K52E0ZW/LE sa pýši štíhlym vyhotovením, vďaka ktorému zaberie menej miesta, ale zároveň pojme až 8 kg bielizne na jedno pranie. Nebudete teda musieť prať tak často a ušetríte ako elektrinu a vodu, tak i svoj cenný čas.

Ešte efektívnejšie pranie s technológiou aktívnych bublín

Parná práčka so sušičkou Samsung WD80K52E0ZW/LE šetrí vaše náklady a zároveň ochráni farbu aj textúru vášho oblečenia. S efektívnou technológiou Eco Bubble™ sa totiž prací prostriedok zmení na aktívnu penu, ktorá do bielizne prenikne rýchlejšie a účinnejšie ju zbaví nečistôt. To platí aj pre pranie v studenej vode (15 °C). Vďaka Eco Bubble™ očakávajte silný a predsa šetrný čistiaci výkon, ktorý spotrebuje menej energie. Technológia bola na účinnosť testovaná podľa normy IEC 60456-2010 a spoločnosťou Springboard Engineering s využitím testovacej látky EMPA, ktorá laboratórne porovnáva účinky normálnych pracích prostriedkov a technológiu týchto aktívnych bublín.

Samsung WD80K52E0ZW/LE dokáže prať pomocou horúceho vzduchu, ktorý odstráni baktérie aj zápach

Aj bez použitia vody, alebo pracieho prostriedku budete môcť s parnou práčkou Samsung WD80K52E0ZW/LE udržiavať svoju bielizeň hygienicky čistú a sviežu. Práčka so sušičkou totiž disponuje ďalšou modernou technológiou, tzv. Air Wash, ktorá využíva na čistenie iba horúci vzduch a prináša, okrem odstránenia zápachu, aj účinnú dezinfekciu vášho oblečenia. Už nikdy viac nemusíte siahnuť po drahých, či potenciálne škodlivých chemikáliách, so svojimi vymoženosťami sa práčka so sušičkou Samsung WD80K52E0ZW/LE postará o to, aby vaša bielizeň vždy sviežo voňala a bola perfektne vyčistená.

Dôkladná čistota vďaka pare

Svoje oblečenie už nebudete musieť predpierať – aj o to sa parná práčka so sušičkou Samsung WD80K52E0ZW/LE postará. Prostredníctvom cyklu Hygiene Steam, teda pary, dosiahnete celkovú hygienickú čistotu bielizne. Funguje to tak, že vaše oblečenie prestúpi para, ktorá je vypúšťaná zo spodnej časti bubna a okrem viditeľných nečistôt zbavuje bielizeň aj 99,9 % baktérií a tiež deaktivuje alergény. Aj táto technológia bola testovaná a to skúškami Intertek a BAF.


Efektívne vyčistenie odolných škvŕn s aktívnou penou

Kto sa už niekedy nezdesil nad zničeným kúskom oblečenia po poliatí vínom, so stopami po mejkape, či škvrnami od trávy? S práčkou Samsung WD80K52E0ZW/LE už svojmu tričku, alebo nohaviciam nebudete musieť dávať zbohom, pretože funkcia Bubble Soak sa postará aj o toto odolné znečistenie. Ak túto funkciu u parnej práčky Samsung so sušičkou využijete, vaša bielizeň sa namočí do aktívnej peny, ktorá uvoľní aj zdanlivo nevyčistitelné škvrny a uľahčí ich odstránenie. Funkcia Bubble Soak bola u práčky Samsung WD80K52E0ZW/LE testovaná podľa 5. vydania normy IEC 60456.


Vysoký výkon a napriek tomu nízka hlučnosť práčky Samsung WD80K52E0ZW/LE

Parná práčka so sušičkou Samsung WD80K52E0ZW/LE dostala do výbavy digitálny invertorový motor, ktorý sa môže pýšiť vyššou energetickou účinnosťou, dlhodobým výkonom a okrem toho aj nižšou hlučnosťou. Motor pracuje na princípe silných magnetov, ktoré zabezpečujú tichšiu a napriek tomu výkonnejšiu prevádzku. Zároveň spotrebováva, oproti iným bežným motorom, oveľa menej energie a je zaručená jeho dlhá životnosť. Tú určite potvrdí aj desaťročná záruka. Invertorový motor práčky a sušičky Samsung WD80K52E0ZW/LE má certifikát o životnosti 23 rokov vydaný testovacou a certifikačnou asociáciou Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE).

Menej vibrácií, tichšie pranie

S technológiou VRT Plus™, ktorou je práčka so sušičkou Samsung WD80K52E0ZW/LE vybavená, budete môcť prať kedykoľvek bez toho, aby ste niekoho obťažovali hlukom. Táto technológia totiž znižuje hlučnosť a vibrácie vzniknuté počas prania dokonca aj pri tých najvyšších otáčkach. Parná práčka Samsung má zabudovaný trojrozmerný senzor vibrácií, ktorý sa stará o rovnováhu spotrebiča pri praní pomocou guľôčkových ložísk z nehrdzavejúcej ocele. Tie rotujú v opačnom smere než bielizeň a vyrovnávajú tak pohyb bubna.

Parná práčka so sušičkou, ktorá bielizeň vyperie a usuší iba za 59 minút

Ak budete potrebovať použiť znečistenú bielizeň ešte ten istý deň, nebude to s parnou práčkou Samsung WD80K52E0ZW/LE žiadny problém. Oblečenie, ktoré vložíte do práčky Samsung, bude totiž pripravené na opätovné nosenie už za menej ako hodinu. Zaručuje to cyklus 59' Wash + Dry, ktorý menšiu dávku bielizne starostlivo vyperie, vypláka a zároveň odstredí za neuveriteľných 59 minút (čas prania – 18 minút, doba sušenia – 41 minút). Táto technológia parnej práčky Samsung WD80K52E0ZW/LE so sušičkou bude spoľahlivo fungovať najmä u menej znečistenej bielizne a množstva do 1 kg. Ak budete teda nevyhnutne potrebovať obliecť si ešte nevypraté šaty, môžete tak urobiť bez zdĺhavého čakania.

Dlhá životnosť výhrevného telesa a teda aj celej parnej práčky Samsung

Špeciálne keramické výhrevné teleso Ceramic Heater+ parnej práčky so sušičkou Samsung WD80K52E0ZW/LE vám zaručí, že dlhý čas nebudete musieť investovať do žiadnej novej práčky. Teleso so svojou patentovanou antiadhéznou povrchovou úpravou a mikroštruktúrou zabráni vzniku vodného kameňa a zároveň si zachová vysokú tepelnú vodivosť. Životnosť vykurovacieho telesa a teda celkovo aj práčky Samsung WD80K52E0ZW/LE je unikátne dlhá a zachováva oveľa dlhšiu dobu aj vysoký výkon.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 72 kg

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,3 m (1,3 m)

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 15

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 45,6 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Rýchly program, Displej, Pridanie bielizne v priebehu prania, LED indikátory, Detská poistka
Technológie práčky Aqua stop

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  SAWM020
Produktové číslo:  WD80K52E0ZW/LE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04