Obnoviť stránku

Samsung WB2200F čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung WB2200F čierny

Na prvý pohľad zaujímavý ultrazoom Samsung WB2200F s neštandardné a vo svojej triede ojedinelú konštrukciou ponúka 2 gripy pre uchopenie, Podobne ako profesionálne prístroje s výmennými objektívmi. Je tiež vybavený nadštandardným 60násobným optickým zoomom a snímačom BSI CMOS 16MPx, Takže výsledné snímky sú rovnako pestré a detailné ako reálne scény. Aj fotografie zhotovené z diaľky si udrží pôsobivé detaily a presnosť. Jedinečný optický zoom ponúka možnosť využitia dvojité rýchlosti, Alebo ísť priamo z nuly na 60násobné přblížení, čím zvyšuje flexibilitu fotografovania a kontrolu nad požadovaným snímkou. Použitý objektív je širokouhlý a najkratšia ohnisková vzdialenosť je 20mm. Nechýba optická stabilizácia obrazu.
Okrem robenie vysoko kvalitných fotografií zvláda model WB2200F nahrávať perfektné videozáznamy vo FullHD rozlíšenie pri 30 snímkach za sekundu. Svoje urobené snímky a videá si môžete prezrieť na displeji s uhlopriečkou 3 "(7,5 cm). Sekunduje mu elektronický hľadáčik, Ktorý robí prácu fotografa jednoduchšie a príjemnejšie. Moderné ovládanie i-Function umožňuje plnú manuálnu kontrolu stlačením jediného tlačidla. Pre menej zdatných užívateľov je tiež pripravený jednoduchý, plne automatický režim. Neboli ale opomenuté ani režimy poloautomatické (priorita clony a času) a plne manuálny mód. Tie dopĺňa široká paleta prednastavených módov ako portrét, makro, krajina, noc alebo západ slnka.
Wi-Fi konektivita umožňuje zdieľanie snímok na vami používané sociálne siete priamo z fotoaparátu, automaticky odosielať snímky do smartphonu, odoslať už vyfotené snímky a samozrejme je možné aj diaľkovo ovládať fotoaparát pomocou mobilu. Obe zariadenia je možné jednoducho a rýchlo prepojiť cez NFC jednoduchým priblížením. Podpora pamäťových kariet SD/SDHC/SDXC s veľkou kapacitou je samozrejmosťou. Pripojenie k počítaču je realizované rozšíreným rozhraním USB, pre priamy výstup na monitory a televízie je umiestnený moderný port HDMI.

Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Funkcie Detekcia tváre

Snímač

Maximálne ISO 6 400 ks

Video

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 20 mm
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 1 200 mm
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/2,8
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/5,9
Optický zoom 60 ×

Displej

Uhlopriečka displeja 3 " (7,62 cm)

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty JPEG
Typ pamäťovej karty SD, SDHC, SDXC

Batéria

Typ napájania Akumulátor

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Bezdrôtové rozhranie WiFi
Audio/Video HDMI, A/V (TV výstup)
Kód:  OS907a1a
Produktové číslo:  EC-WB2200BPBE3
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16