Obnoviť stránku

Samsung WAM551

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung WAM551

S elegantným multiroom systémom Samsung prehráte obľúbenú hudbu ľahko a kdekoľvek. Je ideálnou voľbou pre každého, kto chce pohodlné počúvanie vo viacerých miestnostiach. Stačí umiestniť bezdrôtový reproduktor kdekoľvek budete chcieť počúvať a všetko ostatné už ovládate pohodlne pomocou vášho smartfónu. Vďaka intuitívnemu rozhraniu je všetko úplne jednoduché. V aplikácii si pomenujete jednotlivé reproduktory, napríklad podľa toho, v ktorej miestnosti sa nachádzajú. Potom už len stačí jednoducho pretiahnuť zvolenú hudbu na reproduktor, ktorý ju má prehrať.
Trojuholníkový dizajn evokuje tvar tlačidla "play". Umiestnenie tohto všestranného reproduktora môžete zvoliť vodorovné alebo zvislé. Integrovaný snímač polohy sám rozpozná polohu reproduktora a pri zvislej polohe sa automaticky prepne do režimu mono. Nastavenie a sprevádzkovanie v troch krokoch znamená, že si môžete vychutnať skvelý zvuk bez čakania vďaka Samsung Wireless Audio AllConnect. Soudbar prepojíte so svojou domácou sieťou pomocou párovacieho WPS tlačidla s Dual Band Wi-Fi v pásme 5 GHz alebo 2,4 GHz alebo cez LAN port. Spárovanie s inteligentným telefónom je vďaka NFC a Bluetooth otázkou okamihu a potom si už len vychutnáte pophodlný počúvanie.

Obsah balenia:

Reproduktor

Stojan

Napájací adaptér

Manuál

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Kód:  WR602e2
Produktové číslo:  WAM551/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01