Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung VR20M707CWD/GE

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung VR20M707CWD/GE

Skvelý výkon, široký záber, čistejšie podlahy

Má kompaktnejšie rozmery, ale zároveň je ešte výkonnejší. Rovnako ľahko zvládne náročný povrch aj miesta ukryté pod nábytkom. Robotický vysávač Samsung VR20M707CWD má až 40× vyšší sací výkon v porovnaní s obyčajnými vysávačmi. A vďaka výnimočnej konštrukcii si hravo poradí aj s rozsiahlymi miestnosťami. Oproti obyčajným robotickým vysávačom so štandardnou šírkou 204 mm je totiž jeho hubica so špeciálnou kefou Widest Brush široká 290 mm.

*Založené na internom testovaní v porovnaní s bežným vysávačom VR10BTATBB od spoločnosti Samsung.




Inteligentný systém senzorov a mapovanie

Nikdy nezablúdi a vždy si nájde správnu cestu. Žiadne miesto vysávaču VR20M707CWD neunikne. Postará sa o to FullView Sensor 2.0, pomocou ktorého identifikuje úzke priestory, horšie prístupné oblasti a kúty izieb. Tie kvôli dokonalej čistote vysaje dokonca trikrát, a to ešte aj s o 10 percent vyšším výkonom. A vďaka ďalším senzorom, digitálnej kamere a navigačnému systému Visionary Mapping Plus si vysávač vyberie vždy optimálnu trasu vaším interiérom.

*Dosahuje vyšší sací výkon ako pri saní v bežnom režime.

**Založené na internom testovaní v porovnaní s bežným vysávačom VR10BTATBB od spoločnosti Samsung.




Majstrovsky vyčistí aj ťažko dostupné priestory

Budete mať istotu dokonale čistej podlahy. A to aj v tesnej blízkosti stien a v kútoch izieb. Robotický vysávač totiž svoj vysoký výkon vie využiť aj na ťažko dostupných miestach. Špeciálne riešenie Edge Clean Master na jeho prednej časti sa v blízkosti múru aktivuje, sklopí špeciálnu uzávierku a pomôže vysať každý štvorcový centimeter miestnosti.




Udržuje v čistote podlahu i seba

Vysávač VR20M707CWD od spoločnosti Samsung pomáha udržiavať váš domov uprataný, súčasne sám zostáva dlhodobo čistý a nezanesený nečistotami. Je totiž vybavený jedinečnou a veľmi praktickou samočistiacou kefou. Tá inteligentne odvádza vysávaný materiál k svojmu stredu, takže je pre vysávač nazbierané nečistoty oveľa ľahšie nasať do nádoby na prach.




Ideálny sací výkon na každom povrchu

Rôzne druhy podláh potrebujú rozdielne úrovne sacieho výkonu. U robotického vysávača VR20M707CWD na všetko dohliada dômyselná funkcia Power Control. Či už vysávate koberce, rohožky, alebo napríklad drevené podlahy, Power Control automaticky zvolí ten správny sací výkon. Nebude plytvať energiou na ľahko odstrániteľný prach ale naopak, na zanesenom a zašpinenom povrchu pridá výkon.




CycloneForce prináša výkon aj čistejší filter

Upchatý filter vášho robotického pomocníka je minulosťou. Vysávač VR20K9350WK je totiž vybavený funkciou CycloneForce, ktorá využíva odstredivú silu na to, aby rôzne sa nečistoty a prach zachytili v externom zásobníku. Vďaka tomu sa samotný filter vysávača menej upcháva a upratovanie vašej domácnosti vďaka tomu dlhodobo prebieha v optimálnych podmienkach.

*Založené na internom testovaní v porovnaní s bežným vysávačom VR10BTATBB od spoločnosti Samsung.


Diaľkové ovládanie na presné vysávanie

Potrebujete venovať naozaj výnimočnú starostlivosť silne znečistenému priestoru? Jednoducho prostredníctvom diaľkového ovládača vyberte tie časti podlahy, na ktoré sa má váš vysávač zamerať. Technológia Point Cleaning vám poskytuje praktickú možnosť vyznačiť na vzdialenosť 0,5 metra miesto či trasu, ktorú má robotický vysávač sledovať.




Rozumie rozkazom z vášho telefónu

Majte rozmanité možnosti svojho robotického vysávača doslova pod palcom vo svojom smartfóne. Jediným dotykom na diaľku jednoducho zvolíte, ktorá izba má byť práve uprataná. Nemusíte dokonca ani byť doma, riešenie WiFi Control vám umožní vysávač aktivovať, vypnúť, či naplánovať jeho prácu z akéhokoľvek miesta.




Kolieska Easy Pass prekonajú prekážky

Poradí si aj s členitým terénom vášho domova a len tak ľahko ho niečo nezastaví. Robotický vysávač Samsung VR20M707CWD je totiž vybavený zdokonalenými kolieskami Easy Pass a zároveň sa jeho telo nachádza 15 milimetrov nad podlahou. Hravo tak prekoná prahy dverí, ktoré by inému automatickému pomocníkovi nedovolili pokračovať, a neprekážajú mu ani iné potenciálne prekážky, ako je napríklad hustý koberec s vysokým vláknom.



Nastavenie a príslušenstvo na rôzne príležitosti

K vysávaču patrí aj praktické príslušenstvo a rôzne možnosti nastavenia. Pomocou modulu Virtual Guard vytýčite vo svojej domácnosti chránené priestory, kam vysávač nesmie. Obmedzíte tak napríklad prístup do detskej izby. Časový rozvrh práce môžete nastaviť na celý týždeň, na výber máte tri režimy vysávania a rôzne úrovne výkonu. A keď sa vysávaču začne míňať energia, presunie sa do dokovacej stanice. Po nabití sa potom automaticky vráti do práce.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy
Typ upratovania Utieranie

Špecifické vlastnosti

Funkcie Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia proti zamotaniu káblov, Časový rozvrh upratovania

Vlastnosti

Typ ovládania Diaľkový ovládač, Mobilná aplikácia
Kompatibilita WiFi
Vlastnosti Diaľkové ovládanie
Typ motora BLDC

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 2,67 h
Doba chodu 90 min

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Nabíjacia stanica

Filtre

Typ filtra Mikrofilter

Príkon

Príkon 130 W

Farba

Farba Čierna, Zlatá

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia Áno

Hlučnosť

Hlučnosť 77 dB

Rozmery a hmotnosť

Výška 9,7 cm
Šírka 34 cm
Hĺbka 34,8 cm
Hmotnosť 4,3 kg
Kód:  SAMVR005
Produktové číslo:  VR20M707CWD/GE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09