Obnoviť stránku

Samsung VR05R5050WK s mopom

3,5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung VR05R5050WK s mopom


Vysávač a automatický mop v jednom

Šetrite si čas s vysávačom Samsung VR05R5050WK, ktorý dokáže zároveň aj umývať. Zachytáva prach a nečistoty ako každý iný vysávač, ale ak detekuje, že je na ňom pripevnená hlava mopu, dokáže zapnúť tiež umývanie s automatickým dávkovaním vody z nádržky. Vaša podlaha bude dokonalá jedným ťahom.



Výdrž batérie až dve a pol hodiny 

Vysávač Samsung VR05R5050WK zvládne s jediným nabitím bez ťažkostí upratať aj veľký priestor. Jeho batéria s dlhou životnosťou má kapacitu 3 400 mAh a dokáže prístroj udržať v chode až 150 minút, pokým bude vyžadovať doplnenie energie.



Vysaje aj pod nábytkom 

Aj pod posteľou alebo pohovkou môžete mať precízne upratané. Vy sa pritom nemusíte ani zohýnať a naťahovať, ani si namáhať chrbticu sťahovaním nábytku. Elegantné telo vysávača je vysoké len 85 mm, takže sa ľahko dostane aj do ťažko prístupných, nízkych priestorov. Váš domov tak bude vyčistený nielen od viditeľného prachu, ale skutočne dôkladne.


Diaľkové ovládanie prostredníctvom smartfónu

Ste mimo domu a potrebujete rýchlo povysávať kvôli nečakanej návšteve? Alebo ste doma, ale jednoducho sa vám v danú chvíľu nehodí chodiť k vysávaču a programovať ho ručne? Využite aplikáciu pre smartfóny, ktorá s vysávačom komunikuje cez Wi-Finu. Môžete ho spúšťať aj vypínať, nastavovať rozvrhy upratovania a meniť sací výkon alebo rýchlosť umývania a prietok vody.



Ľahká a hlavne čistá údržba 

Keď bude 0,2 litrová nádoba vysávača plná, stačí ju jedným stlačením tlačidla vysypať a následne zasunúť späť. S prachom vôbec nemusíte prísť do styku. Ľahké je tiež aj jej čistenie – jednoducho ju opláchnete vodou. Pri umývaní používa vysávač zásobník na vodu s objemom 0,4 l.



Inteligentný systém senzorov 

Pri upratovaní bude v bezpečí váš nábytok aj samotný vysávač. Medzi jeho senzorovú výbavu totiž patrí gyroskop, ktorý riadi pohyb, antikolízny snímač, ktorý znižuje jeho rýchlosť v blízkosti rohov, senzor nárazu, ktorý chráni nábytok a ochrana proti pádu, ktorá zastaví vysávač, napríklad pred schodmi.



Praktické režimy čistenia 

Potrebujete upratať celú miestnosť alebo len menší, trochu viac znečistený kúsok podlahy, kde ste, napríklad vysypali jedlo? Vyberajte zo štyroch režimov čistenia: Auto (náhodný), Edge, Spot a Zig-Zag. Navyše, môžete plánovať rozvrhy upratovania, pokojne každý deň v inú hodinu.




Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ upratovania Utieranie

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie Gyroskopická
Funkcie Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov

Vlastnosti

Typ ovládania Mobilná aplikácia
Kompatibilita WiFi

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 4 h
Doba chodu 150 min

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Výbava a príslušenstvo

Kefy Rotačná

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Farba

Farba Čierna

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia Áno

Hlučnosť

Hlučnosť 77 dB

Rozmery a hmotnosť

Výška 8,5 cm
Šírka 34 cm
Hĺbka 34 cm
Hmotnosť 3 kg
Kód:  SAMRV504
Produktové číslo:  8806090107504
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11