Obnoviť stránku

Samsung VG-SESA11K

4,5 2 hodnotení

Samsung VG-SESA11K


Dizajnový stojan na televízor Samsung VG-SESA11K


Televízor môže byť aj umelecký artefakt vďaka stojanu Samsung VG-SESA11K

Doprajte si úplne novú úroveň zážitku zo sledovania televízora. Pomocou stojančeka Samsung VG-SESA11K umiestnite svoj moderný televízor krásne do priestoru. Špeciálne vyvinutý stojan z radu Samsung Studio výrazne oživí každý interiér. Jednoducho povýši vaše posedenie pri TV a povznesie spoločné chvíle pri sledovaní obľúbeného filmu na nezabudnuteľné zážitky.



Osloboďte sa od nevzhľadných káblov

Vďaka použitiu stojančeka Samsung VG-SESA11K možno televízor jednoducho prenášať a podľa nálady meniť miesta na sledovanie Netflix, HBO GO a mnohých ďalších zaujímavých služieb. Aby nikde netrčal napájací kábel, možno ho elegantne umiestniť priamo do jednej z nôh stojana Samsung VG-SESA11K.



Kompatibilita dizajnového stojančeka Samsung VG-SESA11K

Stojan Samsung VG-SESA11K je určený pre televízory The Frame 4.0 s uhlopriečkou 43" až 65", 65Q900T, 65Q800T, 4K QLED s uhlopriečkou 49" až 65" a UHD s uhlopriečkou 50" až 65". Minimalistické vyhotovenie s trojnožkou vám umožní vytvoriť z obyčajného stojana moderný a elegantný doplnok. Samsung VG-SESA11K vám ponúkne tiež jednoduché skryté vedenie káblov, takže váš interiér nebude ničím narušený.


Jednoduchá inštalácia stojana Samsung VG-SESA11K

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ

Určenie Voľne stojací
Min. veľkosť TV 43 "
Max. veľkosť TV 65 " (65 ")

Vybavenie

Vybavenie Systém na usporiadanie káblov
Kód:  WR600y43b1
Produktové číslo:  VG-SESA11K/XC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16