Obnoviť stránku

Samsung VG-SCLA00G

4,0 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
63,90 €

Samsung VG-SCLA00G


Chráňte svoj The Freestyle vo veľkom štýle

Nepodceňujte prírodné živly, ani zákon schválnosti. Kompaktné puzdro The Freestyle Case, vyrobené z kvalitných materiálov, sa postará o vaše drahocenné zariadenie. Vezmite si ho kamkoľvek chcete, či už sa chystáte na záhradnú oslavu, letný filmový večer pod hviezdami alebo nostalgické svadobné premietanie.

Nápadité vyhotovenie, ktoré sa nezunuje

Praktické a štýlové puzdro The Freestyle Case poteší každého milovníka moderného dizajnu. Navyše bez problémov zvládne aj náročnejšie vonkajšie podmienky. 


Samsung VG-SCLA00G ako odolný spoločník

Puzdro Samsung VG-SCLA00G vaše zariadenie spoľahlivo ochráni pred prašným a vlhkým prostredím či iným mechanickým poškodením. Navyše zaručí jeho bezpečný transport z miesta na miesto.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ Puzdro

Vlastnosti

Uzatváranie Závit
Výbava Karabína
Vlastnosti Vodoodolné
Farba Zelená

Rozmery a hmotnosť

Šírka 12,13 cm
Výška 18,61 cm
Hĺbka 11,33 cm
Hmotnosť 0,5 kg

Vhodné pre

Značka Samsung
Kód:  WX484
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  VG-SCLA00G/XC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19