Obnoviť stránku

Samsung VG-KBD1000

4,6 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung VG-KBD1000

Inteligentná bezdrôtová klávesnica je ideálnym ovládacím doplnkom pre vašu múdru televíziu, ktorý zjednoduší jej použitie. Špecialitou je praktický touchpad s hladkým chodom. Ovládajte s ním kurzor a pohybujte sa ľahko v aplikácii Smart Hub. Pohodlne píšte e-maily a bleskurýchlo komunikujte na sociálnych sieťach alebo zadávajte webové adresy.

Skvelá aj pre tablety a smartphony

Pre túto klávesnicu hovorí bezdrôtová konštrukcie. Nezaťažujte sa káblami, s Bluetooth 2.1 sa jednoducho usaďte do pohovky a môžete začať. Nevlastníte žiadnu z chytrých televízií? Nevadí! Túto klávesnicu využijete aj s tabletom alebo šikovným telefónom s Androidom. Pohodlne s ňou napíšete správy aj dlhšie texty. Zaujímavá alternatíva k softvérovým klávesniciam na mobilných zariadeniach!

Klávesové skratky

Tiež máte radi klávesové skratky urýchľujúce použitie? Aj tu ich môžete využívať. Poskytnú vám jednoduchý prístup k funkciám diaľkového ovládača televízora, ako je napríklad zapnutie a vypnutie, zmena kanálu alebo úprava hlasitosti.


Parametre a špecifikácie:

Kompatibilita:
Samsung SMART TV: LED ES6100 a vyššie, PDP E550 a vyššie
Samsung Mobile: Android 3.0 a vyššie

Vlastnosti:
Pripojenie: Bluetooth 2.1
Touchpad

Fyzické údaje:
Rozmery: 317 x 123,8 x 9,6 mm
Hmotnosť: 445 g (vrátane batérií)

Súčasť balenia:
Užívateľská príručka
2 batérie AA
Záručný list

Kód:  WR600y4
Produktové číslo:  VG-KBD1000/XU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19