Obnoviť stránku

Samsung VC15RVNJGNC/EH

5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung VC15RVNJGNC/EH

Vreckový vysávač Samsung s označením VC15RVNJGNC/EH spríjemní chvíle pri upratovaní domácnosti. Veľmi slušný sací výkon 340 W dopĺňajú kolieska s ochrannou vrstvou proti poškrabaniu podlahy. Využívaná filtrácia HEPA zajisťuje maximálnu čistotu vzduchu pri výstupe z vysávača. Zachytávaním mikročastíc prachu a ďalších alergénov výrazne napomáha k zdravšiemu domácemu prostrediu. Kvalitné filtrovanie je určite výhodou aj pre našich najmenších, ktorí trávia veľa času na zemi a ich pľúca sú tak priamo v ohrození.

Úžasný zážitok z vysávania

Motor VC od spoločnosti Samsung s vysokým výkonom 2.400 W vytvára rýdzi sací výkon 440 W, ktorý odstraňuje nečistoty, prach a chlpy rýchlejšie a účinnejšie ako porovnateľné vysávače. To znamená, že vám bude stačiť urobiť menej ťahov vysávačom po podlahe a vysajete domácnosť rýchlejšie.

Úžasný zážitek z vysávání
Nehlučné vysávání

Nehlučné vysávanie

Predstavte si, že by ste pri vysávaní mohli počúvať hudbu alebo mohli vysávať v prízemí, zatiaľ čo v prvom poschodí pokojne spia vaše deti. Štruktúra znižujúca hlučnosť a kefa Silencio Plus pomáhajú dosahovať úroveň hlučnosti iba 75 decibelov, čo je menej než bežný telefonický hovor! Nezačujete ani nepríjemné vysokofrekvenčné zvuky, ktoré môže v bežných vysávačoch spôsobovať prúdenie vzduchu.

Sofistikovaný vzhľad, jednoduché používanie

Náš nový valcový vysávač sa vyznačuje nadštandardným dizajnom, ktorý je dostupný v troch farbách: fialovej, tyrkysovej a čiernej. Bez ohľadu na to, ktorú farbu si vyberiete, ovládací panel s brúsenou kovovou povrchovou úpravou, ktorý sa nachádza uprostred vysávača, vám jediným dotykom nohy umožní zapnúť vysávač alebo navinúť napájací kábel.

Sofistikovaný vzhled, snadné používání

Parametre a špecifikácia:

Technické parametre
Príkon: 1500 W
Úroveň hluku: 77 dB (A)
Filtrácia: HEPA filter
Rádius: 11 m

Štandardné príslušenstvo:
Sacia hubica s prepínaním na tvrdé povrchy a koberce (NB850)
Hubica 3 v 1 - štrbinová, na prach a na čalúnenie
1 vrecko papierové, 1 vrecko textilné

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 1 500 W

Hlučnosť

Hlučnosť 78 dB

Farba

Farba Tyrkysová
Kód:  SAMVS003
Produktové číslo:  VC15RVNJGNC/EH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08