Obnoviť stránku

Samsung VC15QSNMARD/GE

3,5 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung VC15QSNMARD/GE

Tento bezvreckový vysávač predstavuje spoľahlivého a neúnavného pomocníka, ktorý sa nezľakne žiadneho upratovania. Vďaka účinnému motoru a systému Cyclone Force System™ od spoločnosti Samsung si budete pri vysávaní vychutnávať vyšší výkon. Vzdušný vír vytváraný vo vnútornej komore vháňa prach, nečistoty a takmer všetky drobné prachové častice do vonkajšej komory a mimo filter. Vysávač sa tak neupcháva a uchováva si dlhodobý sací výkon, výsledkom čoho je čistejšia domácnosť a zabezpečenie vysokej efektivity na všetkých typoch podláh. Zároveň si drží nízku spotrebu, preto ide o efektívny a úsporný vysávač s perfektnou filtráciou. Hladina hluku je 82 decibelov.
Celkový dosah vysávača vrátane kábla je 9 metrov, preto sa môžete pohodlne pohybovať po miestnosti. S kovovou teleskopickou trubicou sa dostanete aj na horšie prístupné miesta.
Veľké mäkké kolieska nepoškodzujú podlahu a navyše sú tiché. Myslelo sa aj na ochranu vášho nábytku, proti jeho poškodeniu slúži mäkký tlmič. Súčasťou štandardnej výbavy je okrem univerzálnej hubica aj štrbinová hubica a hubica na prach.
Účinné a efektívne sanieĽahké prenášanie, skladovanie a manévrovanieVylepšená manipulácia pri čistení prachovej nádobyKompaktná veľkosť
Parametre a špecifikácia:
Technické parametre:
Príkon: 1500 W
Úroveň hluku: 82 dB (A)
Filtrácia: EPA
Radius: 9 m
Veľká mäkké kolieska
Hmotnosť: 6 kg
Štandardné príslušenstvo:
Hubica štrbinová
Hubica na prach
Parketová hubica
Sacia hubica s prepínaním na tvrdé povrchy a koberce

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy

Vlastnosti

Materiál trubice Kov
Vlastnosti Mäkčené kolieska

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Parketová, Štrbinová

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 1 500 W

Hlučnosť

Hlučnosť 82 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 27 cm
Výška 39 cm
Hĺbka 24,7 cm
Hmotnosť 6 kg

Farba

Farba Červená
Kód:  SAMVB003
Produktové číslo:  VC15QSNMARD/GE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06