Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Samsung VC15QHNJGGT/ EH

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung VC15QHNJGGT/ EH

Samsung VC15QHNJGGT/ EH je sáčkový vysávač, ktorý disponuje dostatočným príkonom 1500 W a hravo si tak poradí so všetkými nečistotami. Tomu tiež výrazne pomáha  podlahová hubica, ktorá doslova priťahuje všetok prach. O zvyšky zvieracej srsti vo vašej domácnosti sa postará špeciálna Furniture Pro kefa určená pre vysávanie nábytku.


Úžasný zážitok z vysávania

Motor VC od spoločnosti Samsung s vysokým výkonom 2.400 W vytvára rýdzo sací výkon 440 W, ktorý odstraňuje nečistoty, prach a chlpy rýchlejšie a účinnejšie ako porovnateľné vysávača. To znamená, že vám bude stačiť urobiť menej ťahov vysávačom po podlahe a vysajete domácnosť rýchlejšie.

Úžasný zážitek z vysávání
Nehlučné vysávání

Nehlučné vysávanie

Predstavte si, že by ste pri vysávaní mohli počúvať hudbu alebo mohli vysávať v prízemí, zatiaľ čo v prvom poschodí pokojne spia vaše deti. Štruktúra znižujúca hlučnosť a kefa Silencio Plus pomáhajú dosahovať úrovne hlučnosti iba 75 decibelov, čo je menej než bežný telefonický hovor!

Nezačujete ani nepríjemné vysokofrekvenčné zvuky, ktoré môže v bežných vysávačoch spôsobovať prúdenie vzduchu.

Sofistikovaný vzhľad, jednoduché používanie

Náš nový valcový vysávač sa vyznačuje nadštandardným dizajnom, ktorý je dostupný v troch farbách: fialovej, tyrkysovej a čiernej. Bez ohľadu na to, ktorú farbu si vyberiete, ovládací panel s brúsenou kovovou povrchovou úpravou, ktorý sa nachádza uprostred vysávača, vám jediným dotykom nohy umožní zapnúť vysávač alebo navinúť napájací kábel.

Sofistikovaný vzhled, snadné používání

Parametre a špecifikácie:

Technické parametre:
Príkon: 1500 W
Úroveň hluku: 77 dB (A)
Filtrácia: HEPA H13
Rádius: 11 m

Štandardné príslušenstvo:
hubica štrbinová + na prach + na čalúnenie
Parketová hubica HB-200
Furniture Pro - špeciálna kefa na vysávanie nábytku

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 1 500 W

Hlučnosť

Hlučnosť 78 dB

Farba

Farba Sivá
Kód:  SAMVS001
Produktové číslo:  VC15QHNJGGT/EH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02