Obnoviť stránku

Samsung VC07K51G0HG/GE

3,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung VC07K51G0HG/GE

Vždy hygienické vysávanie

Už nemusíte viac znášať zdĺhavé a nepríjemné ručné odstraňovanie zamotaných vlasov z vysávača. Na špeciálnu mriežku, ktorá tvorí Anti-Tangle turbínu, sa nezachytávajú žiadne vlasy či nečistoty. Vysávač CycloneForce si tak vie vždy bez problémov zachovať optimálny výkon a vynikajúco vám poslúžiť.

* Založeno na interním testování. Ventilátor turbíny byl testovaný při vysávání směsi vlasů a zvířecí srsti z podlahy.




Dokonale čistá podlaha

O dôkladné povysávanie všetkého prachu a vlasov sa postará bezvreckový vysávač VC5100 od spoločnosti Samsung nielen vďaka svojmu fantastickému motoru, ktorý zaručuje perfektný výkon. Upratovanie vám uľahčí tiež dômyselne navrhnutá hubica, ktorá dokáže úplne priľnúť k podlahe a tým zaručiť vysatie aj tých najodolnejších nečistôt.

* Testované na modeli VC5100 od spoločnosti Samsung v súlade s IEC 60312-1. Založené na interných údajoch.




Praktická nádoba na odpad

Povysávajte aj tie najväčšie nečistoty, chuchvalce prachu či zamotané vlasy, bez toho, že by ste sa pri vyprázdňovaní nádoby čo i len pošpinili. S nádobou na nečistoty Easy Dustbin je to absolútne jednoduché a úplne hygienické. S odpadom ani neprídete do styku - stačí ju vyňať stlačením tlačidla, následne otvoriť kryt otočením a obsah jednoducho vysypať do koša.




Ľahký a pohodlný

Pri vysávaní celej domácnosti je najdôležitejší váš komfort a to, aby ste sa zbytočne nenamáhali. Preto Samsung prišiel s ľahkou konštrukciou vysávača. Jednoduchšiu manipuláciu zariadenia zaisťuje až o 25% znížená hmotnosť jeho nádoby na nečistoty. Vysávanie je preto rýchle a pohodlné.

* V porovnaní s vysávačom VC5000 od spoločnosti Samsung.




Povedzte nie alergii

Vyhnite sa zbytočnej a nepríjemnej alergickej reakcie na prach alebo iné alergény. Samsung prichádza s fantastickou filtráciou, ktorá efektívne znižuje množstvo unikajúcich alergénov z vysávaču do vašej domácnosti. Výsledky sú úžasné, za všetko hovorí, že filtrácia prešla testom SLG a certifikáciou združenia BAF (British Allergy Foundation).




Šikovné čistenie filtra

Časom, kedy ste museli pracne čistiť upchatý filter, už odzvonilo. Bezvreckový vysávač od spoločnosti Samsung používa jednoduchý penový filter hubkovitého typu, ktorý v prípade potreby stačí krátko opláchnuť. Vy sa tak budete môcť naďalej tešiť z jeho vysokého sacieho výkonu.




Príslušenstvo pre všetky plochy

Aby bolo vaše vysávanie ešte kvalitnejšie a efektívnejšie, prináša Samsung skvelý výber príslušenstva na tie najrôznejšie účely. Nájdete v ňom napríklad hubicu určenú na vysávanie tvrdej podlahy Parquet Master či sadu 3 v 1, ktorá vás poteší hubicami určenými na prach, čalúnenie či štrbiny.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ povrchu

Typ povrchu Čalúnenie

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová
Kefy Rotačná

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 750 W

Hlučnosť

Hlučnosť 78 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 29,4 cm
Výška 39,7 cm
Hĺbka 45 cm
Hmotnosť 5,3 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  SAMVS012
Produktové číslo:  VC07K51G0HG/GE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12