Obnoviť stránku

Samsung VC07K41F0VR/GE

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung VC07K41F0VR/GE

Vždy hygienické vysávanie

Už nemusíte viac znášať zdĺhavé a nepríjemné ručné odstraňovanie zamotaných vlasov z vysávača. Na špeciálnu mriežku, ktorá tvorí Anti-Tangle turbínu, sa nezachytávajú žiadne vlasy či nečistoty. Navyše, riešením Anti-Tangle je vybavená aj hlavica vysávača CycloneForce, ktorý si tak vie vždy bez problémov zachovať optimálny výkon a vynikajúco vám poslúžiť. 

* Založené na internom testovaní. Ventilátor turbíny bol testovaný pri vysávaní zmesi vlasov a zvieracej srsti z podlahy.




Jednoduchá manipulácia vysávača

Váš komfort a to, aby ste sa zbytočne nenamáhali, je pri vysávaní celej domácnosti najdôležitejší. Preto Samsung prišiel s ľahkou konštrukciou vysávača. Váha 4,6 kg zaisťuje jednoduchšiu manipuláciu zariadenia, ktoré je až o 16% menšie než bežný vysávač od Samsungu. Vysávanie je preto rýchle a pohodlné.

* V porovnaní s bežným vysávačom Samsung VC-F500G




Praktická nádoba na odpad

Povysávajte aj tie najväčšie nečistoty, chuchvalce prachu či zamotané vlasy, bez toho, že by ste sa pri vyprázdňovaní nádoby čo i len pošpinili. S nádobou na nečistoty Easy Dustbin je to absolútne jednoduché a úplne hygienické. S odpadom ani neprídete do styku - stačí ju vyňať stlačením tlačidla, následne otvoriť kryt otočením a obsah jednoducho vysypať do koša.




Bez akéhokoľvek poškodenia nábytku či podláh

Ochráňte svoj nábytok a zaistite tak, že nestratí nič zo svojej krásy ani pri nechcených nárazoch vysávača. Ten je teraz vybavený špeciálnou ochrannou vrstvou Furniture Guard. Navyše sa nemusíte obávať ani poškodenia podlahy. Mäkké a jemné štetiny hubice zabezpečia dokonalé odstránenie všetkých nečistôt bez akýchkoľvek škrabancov.




Šikovné čistenie filtra

Časom, kedy ste museli pracne čistiť upchatý filter, už odzvonilo. Bezvreckový vysávač od spoločnosti Samsung používa jednoduchý penový filter hubkovitého typu, ktorý v prípade potreby stačí krátko opláchnuť. Vy sa tak budete môcť naďalej tešiť z jeho vysokého sacieho výkonu.

*Založené na interných údajoch. Na dosiahnutie optimálneho výkonu je potrebné pravidelné umývanie filtra.




Povedzte nie alergii

Vyhnite sa zbytočnej a nepríjemnej alergickej reakcie na prach alebo iné alergény. Samsung prichádza s fantastickou filtráciou, ktorá efektívne znižuje množstvo unikajúcich alergénov z vysávaču do vašej domácnosti. Výsledky sú úžasné, za všetko hovorí, že filtrácia prešla testom SLG a certifikáciou združenia BAF (British Allergy Foundation).


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Antibakteriálny

Vlastnosti

Materiál trubice Kov
Vlastnosti Mäkčené kolieska

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Parketová, Štrbinová

Filtre

Typ filtra Mikrofilter, HEPA filter, Umývateľný filter

Príkon

Príkon 750 W

Hlučnosť

Hlučnosť 80 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 26,5 cm
Výška 31,4 cm
Hĺbka 43,6 cm
Hmotnosť 4,5 kg

Farba

Farba Červená
Kód:  SAMVB005
Produktové číslo:  VC07K41F0VR/GE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17