Obnoviť stránku

Samsung USB-C 64 GB

4,8 116 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,90 €

Samsung USB-C 64 GB

Štýlový a jednoduchý prenos súborov s USB Type-C Flash Drive 64 GB

Samsung USB Type-C Flash Drive skvele poslúži na uloženie aj prenos vašich súborov. Flash disk kombinuje spoľahlivý výkon s flexibilitou na zapojenie na viacerých moderných zariadeniach vďaka USB-C konektoru.


Kľúčové vlastnosti USB Type-C Flash Drive 64 GB

  • Ideálny flash disk pre smartfóny, tablety, PC aj notebooky s pripojením USB typu-C
  • Špičková prenosová rýchlosť až 300 MB/s
  • 5-násobná ochrana dát: vodoodolný, odolný voči vysokým teplotám, röntgenovému žiareniu, magnetickému žiareniu a nárazom
  • Malé rozmery, váha iba 3,4 g
  • Predĺžená 5-ročná záruka

Rýchlosť a špičkový výkon

Pokiaľ hľadáte flash disk s naozaj veľkou prenosovou rýchlosťou dát a spoľahlivosťou, Samsung USB Type-C Flash Drive je pre vás ten pravý! Flash disk prenesie 4 GB súbory za niekoľko málo desiatok sekúnd s rýchlosťou čítania až 300 MB/s cez USB 3.1 a je plne kompatibilný s USB 3.0/2.0.


Moderné vyhotovenie Samsung USB Type-C Flash Drive

Funguje tak skvele, ako vyzerá. Na prvý pohľad vás flash disk Samsung USB Type-C Flash Drive zaujme svojim moderným kovovým vyhotovením v elegantnej modrej povrchovej úprave. Vďaka praktickému konektoru Type-C je kompatibilný so všetkými zariadeniami. Prenášajte veľké súbory štýlovo, rýchlo a ľahko.


Všestranná konektivita flash disku

Samsung USB Type-C Flash Drive môžete zapojiť do všetkých zariadení s USB-C, vrátane notebookov, tabletov, smartfónov či dokonca fotoaparátov. Ponúka kapacitu až 64 GB, čo je dostatok miesta pre tisíce fotografií alebo celý rad hodín videa v 4K.


Päťnásobná ochrana vašich dát

Vaše súbory budú v bezpečí za všetkých okolností. Samsung USB Type-C Flash Drive je spoľahlivým flash diskom s pevným kovovým telom odolným proti vode, nárastom², extrémnym teplotám³, magnetickým poliam⁴ a röntgenovému žiareniu⁵.Je to jednoducho spoločník na všetky cesty, ktorého nezaskočí naozaj nič! Na flash disk sa vzťahuje aj predĺžená 5-ročná záruka. Všetko potrebné o záruke nájdete TU.


Samsung, svetová jednotka v pamäťových flash kartách

Spoločnosť Samsung je značka číslo jedna medzi výrobcami flash pamätí už od roku 2003. Všetok firmvér a komponenty, vrátane svetovo preslávených DRAM a NAND spoločnosti Samsung, sú vyrábané interne, vďaka tomu zažijete špičkový výkon a maximálnu spoľahlivosť pri akomkoľvek nasadení.


Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Konektor USB-C

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Materiál Hliník
Vyhotovenie Odolný, Vodoodolný
Výbava Pútko na kľúče

Farba

Farba Modrá

Rozmery a hmotnosť

Šírka 33,7 mm
Výška 6,4 mm
Dĺžka 15,9 mm
Hmotnosť 3,4 g
Kód:  SASC022j9a1
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  MUF-64DA/APC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18