Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung USB 3.1 64GB Bar Plus Titan Grey

4,9 739 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
12,10 €

Samsung USB 3.1 64GB Bar Plus Titan Grey

Štýlový a jednoduchý prenos súborov pomocou Samsung BAR Plus 64 GB Titan Grey USB 3.2 Gen 1

Samsung BAR Plus 64 GB Titan Grey USB 3.2 Gen 1 skveleposlúži na uloženie aj prenos vašich súborov. USB kľúč kombinuje spoľahlivý výkon s flexibilitou pre zapojenie vďaka široko rozšírenému konektoru USB-A.


Kľúčové vlastnosti Samsung BAR Plus 64 GB Titan Grey USB 3.2 Gen 1

  • Moderný USB kľúč s konektorom USB-A
  • Špičková rýchlosť čítania až 300 MB/s
  • 5-násobná ochrana dát: vodoodolný, odolný voči vysokým teplotám, röntgenovému žiareniu, magnetickému žiareniu a nárazom
  • Malé rozmery, váha iba 10,9 g
  • Predĺžená 5-ročná záruka

Rýchlosť a špičkový výkon

Pokiaľ hľadáte USB kľúč s naozaj veľkou prenosovou rýchlosťou dát a spoľahlivosťou, Samsung BAR Plus 64 GB Titan Grey USB 3.2 Gen 1 je pre vás ten pravý! USB kľúč prenesie 3 GB súbor do PC počas iba 10 sekúnd.


Moderné vyhotovenie Samsung BAR Plus 64 GB Titan Grey USB 3.2 Gen 1

Funguje tak skvele, ako vyzerá. Na prvý pohľad vás USB kľúč Samsung BAR Plus 64 GB Titan Grey USB 3.2 Gen 1 zaujme svojím kovovým vyhotovením v dych vyrážajúcom dizajne. Prenášajte veľké súbory štýlovo, rýchlo a ľahko.


Všestranná konektivita USB kľúča

Samsung BAR Plus 64 GB Titan Grey USB 3.2 Gen 1 môžete zapojiť do všetkých zariadení s USB-A, vrátane notebookov a PC. Kapacita 64 GB zaistí dostatok miesta pre tisíce fotografií alebo celý rad hodín videa v 4K.


Päťnásobná ochrana vašich dát

Vaše súbory budú v bezpečí za všetkých okolností. Samsung BAR Plus 64 GB Titan Grey USB 3.2 Gen 1 je spoľahlivým USB kľúčom s pevným kovovým telom odolným proti vode1, nárazom2, extrémnym teplotám3, magnetickým poliam4 a röntgenovému žiareniu5. Je to jednoducho parťák na všetky cesty, ktorého nezaskočí naozaj nič! Na USB kľúč sa vzťahuje aj predĺžená 5-ročná záruka.


Samsung, svetová jednotka vo flash pamätiach

Spoločnosť Samsung je značka číslo jedna medzi výrobcami flash pamätí už od roku 2003. Všetok firmware a komponenty, vrátane svetovo preslávených DRAM a NAND spoločnosti Samsung, sú vyrábané interne, vďaka tomu zažijete špičkový výkon a maximálnu spoľahlivosť pri akomkoľvek nasadení.


Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Konektor USB-A

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Materiál Kov
Vyhotovenie Odolný, Vodoodolný
Výbava Pútko na kľúče

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 15,5 mm
Výška 12 mm
Dĺžka 40 mm
Hmotnosť 11,5 g
Kód:  SASC022i2a
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  MUF-64BE4/APC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02