Obnoviť stránku

Samsung USB 3.2 256GB Fit Plus

4,8 337 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
39,90 €

Samsung USB 3.2 256GB Fit Plus

Miniatúrny USB kľúč Samsung FIT Plus 256 GB USB 3.1

Samsung FIT Plus 256 GB skveleposlúži na uloženie aj prenos vašich súborov. USB kľúč kombinuje spoľahlivý výkon s flexibilitou na zapojenie vďaka široko rozšírenému konektoru USB-A. Vďaka extra malým rozmerom ho môžete nechať v konektore neustále zapojený.


Kľúčové vlastnosti Samsung FIT Plus 256 GB

  • Moderný USB kľúč s konektorom USB-A
  • Špičková rýchlosť čítania až 400 MB/s
  • 5-násobná ochrana dát: vodoodolný, odolný voči vysokým teplotám, röntgenovému žiareniu, magnetickému žiareniu a nárazom
  • Miniatúrne rozmery, váha iba 3,1 g
  • Predĺžená 5-ročná záruka

Rýchlosť a špičkový výkon

Pokiaľ hľadáte USB kľúč s naozaj veľkou prenosovou rýchlosťou dát a spoľahlivosťou, Samsung FIT Plus 256 GB je pre vás ten pravý! USB kľúč totiž prenesie 3 GB súbor do PC počas iba 10 sekúnd.


Moderné vyhotovenie Samsung FIT Plus 256 GB

Funguje tak skvele, ako vyzerá. Na prvý pohľad vás USB kľúč Samsung FIT Plus 256 GB zaujme svojím extra kompaktným vyhotovením v dokonale funkčnom dizajne. Získate tak úložisko, ktoré budete mať vždy k dispozícii. Ani pri zapojení do vášho zariadenia totiž Samsung FIT Plus nijako neprekáža a súčasne vám poskytne viac priestoru pre dáta. Do notebooku, smart TV alebo aj automobilu ho vďaka jeho dizajnu zapojíte bez obáv, že by ste oň omylom zavadili.

Päťnásobná ochrana vašich dát

Vaše súbory budú v bezpečí za všetkých okolností. Samsung FIT Plus 256 GB je spoľahlivým USB kľúčom s pevným kovovým telom odolným proti vode1, nárazom2, extrémnym teplotám3, magnetickým poliam4 a röntgenovému žiareniu5. Je to jednoducho parťák na všetky cesty, ktorého nezaskočí naozaj nič! Na USB kľúč sa vzťahuje aj predĺžená 5-ročná záruka.


Samsung, svetová jednotka vo flash pamätiach

Spoločnosť Samsung je značka číslo jedna medzi výrobcami flash pamätí už od roku 2003. Všetok firmware a komponenty, vrátane svetovo preslávených DRAM a NAND spoločnosti Samsung, sú vyrábané interne, vďaka tomu zažijete špičkový výkon a maximálnu spoľahlivosť pri akomkoľvek nasadení.


Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Konektor USB-A

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Materiál Plast
Vyhotovenie Miniatúrny, Odolný, Vodoodolný
Výbava Pútko na kľúče

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 23,6 mm
Výška 18,8 mm
Dĺžka 7,3 mm
Hmotnosť 3,1 g
Kód:  SASC022j4a
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  MUF-256AB/APC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08