Obnoviť stránku

Samsung UBD-M8500

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung UBD-M8500

Špičková kvalita obrazu

Kontrast, jas, dynamika - to všetko a vždy ešte niečo navyše ponúka mimoriadne kvalitný obraz Ultra HD Blu-ray prehrávača od spoločnosti Samsung. Vďaka technológii HDR zažije vaša domácnosť filmy vo viac než výnimočnom podaní.

Neobmedzené farby

Zabudnite na bežné zariadenia. S Ultra HD Blu-ray prehrávačom Samsung budete svedkami farebných odtieňov, ktoré neuvidíte ani v kine. Pripravte sa na pôsobivú prehliadku tónov, ktoré nikdy nestratia svoju hlbokú a realistickú farebnosť.

Vdýchne obrazu život

Sledujte vaše obľúbené filmy v kvalite, ktorú ste doteraz nepoznali. 4K UHD obraz vám ponúkne zážitok, aký s obyčajným Blu-ray prehrávačom nezažijete. Zbadáte nádherné farby, úžasný jas a fantastický kontrast. 

Ovládanie bez obmedzenia

Ultra HD Blu-ray prehrávač Samsung nepotrebuje žiadne komplikované ovládanie. Kľúčové funkcie na komfortné prehrávanie môžete ovládať bez nutnosti vrátiť sa do hlavnej ponuky. Rovnako tak vás poteší široká ponuka pripravených aplikácií.


Rýchly prístup k HDR

Vášmu diváckemu zážitku nebude predchádzať ani tá najmenšia námaha. Úžasný HDR obraz zažijete okamžite, bez zdĺhavého nastavovania. Aby ste si ho vychutnali, stačí iba Blu-ray prehrávač prepojiť s vaším televízorom.

HDR
 

Luxusní zvuk
 

Vždy profesionálny zvuk

Premeňte svoju obývaciu izbu na luxusne vybavené štúdio. Pri prehrávaní obsahu na Ultra HD Blu-ray prehrávači okúsite úchvatnú kvalitu obrazu aj pôsobivý zvuk. Vaše uši poteší vysoký frekvenčný rozsah a 24-bitová hĺbka audia.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ prehrávača Stolný

Pripojenie a prehrávanie

Rozhraní S ethernetom, S HDMI, S optickým audio výstupom, S USB, S WiFi, S Wireless LAN
Video formáty AVCHD, DivX, JPEG, MKV, WMV
Audio formáty DTS
Kód:  WH857r8
Produktové číslo:  UBD-M8500/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09