Obnoviť stránku

Samsung UBD-M7500

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung UBD-M7500

Blu-ray prehrávač Samsung UBD-M7500 vám umožní prehrávať všetky bežné typy médií a navyše disponuje všetkými funkciami smart televízora prostredníctvom technológie Smart Hub. Devízou prehrávača UBD-M7500 je moderný a elegantný dizajn. Prehrávač je vybavený skvelým rozlíšením 4K pre absolútne realistický obraz, ktorý vás pohltí svojou kvalitou a úžasnými detailmi. Okrem skvelého rozlíšenia má prehrávač Samsung tiež úžasný jas, hlboký kontrast a dynamický obraz vďaka podpore technológie HDR. Obsahuje tiež funkciu UHD upscaling, ktorá automaticky vylepšuje obsah s nižším rozlíšením.

Kľúčové vlastnosti prehrávača Samsung UBD-M7500

  • 4K Ultra HD Blu-ray
  • Funkcia HDR
  • Technológia 4K UHD Upscaling
  • 1× vstup USB a HDMI
  • Prehrávač Samsung sa pýši funkciou Anynet+
  • Web prehliadač

Skvelý zvuk prehrávača Samsung UBD-7500

Vďaka prehrávaču Samsung UBD-7500 si môžete doma vychutnávať profesionálny zvuk. Funkcia HD Audio uchováva na prehrávači Samsung originálnu kvalitu a plnosť zvuku vďaka frekvencii 192 kHz/24bit. Samsung UBD-7500 tiež podporuje audio formáty Dolby Atmos a DTS:X, čo poskytuje skvelý zážitok pri sledovaní filmov alebo počúvaní hudby.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ prehrávača Stolný

Pripojenie a prehrávanie

Rozhraní S ethernetom, S HDMI, S optickým audio výstupom, S USB
Video formáty AVCHD, DivX, JPEG, MKV, WMV
Audio formáty Dolby Decoding Channel, DTS
Kód:  WH851q4
Produktové číslo:  UBD-M7500/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19