Obnoviť stránku

Samsung UBD-K8500

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung UBD-K8500

Vyšvihnite televíznu zábavu na vyšší stupeň s Blu-ray prehrávačom od firmy Samsung. Model UBD-K8500 bol navrhnutý tak, aby poskytoval dokonalý filmový zážitok. Užite si neuveriteľný obraz, širší rozsah farieb a dramatické detaily s Blu-ray prehrávačom, ktorý prevzorkuje aj všetky zdroje v nižšom rozlíšení na ohromujúci kvalitu. Navyše je prehrávač elegantne zaoblený, čo z neho robí perfektného partnera k najnovším televízorom vrátane tých prehnutých.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný a zaoblený prehrávač pre najvyššiu obrazovú kvalitu
  • Štyrikrát vyššie rozlíšenie oproti konvenčným Blu-ray
  • Kompatibilný s HDR pre hlbšie čiernu a jasnejšiu bielu
  • 64 razy výraznejšie farebné podanie
  • Nižšie rozlíšenie prevzorkuje na Ultra HD
  • Online streamovanie najnovších 4K filmov
  • Podpora priestorového zvuku 7.1 (Dolby Digital, True HD, DTS-HD)
  • Prístup k webovému obsahu (Youtube, Netflix)
  • Zabudované WiFi rozhranie

Technológia budúcnosti

Tento prehrávač oproti bežným prístrojom podporuje Ultra HD rozlíšenie, široký dynamický rozsah (HDR) a 64 x výraznejšie farebné podanie. Vychutnajte si realistický obraz ako nikdy predtým. S rozlíšením 4K Ultra HD obdržíte 4 × vyššiu kvalitu oproti bežnému Full HD. Vďaka technológii HDR uvidíte neskutočný rozsah kontrastu, ktorý sa bude výrazne odlišovať v každej oblasti scény. Hrdo oddelí najjasnejšie biele časti od hlboko čiernych.

Ultra HD vždy a stále

Vďaka upscalingu zvyšuje prehrávač UBD-K8500 kvalitu obrazu štandardných Blu-ray a DVD diskov. Upscale prevedie všetok obsah do kvality blízkej UHD. Sledujte všetky svoje obľúbené filmy, ktoré ste zhromaždili v priebehu rokov, ako ste ich ešte nevideli. Ak vás vlastné zdroje omrzia, možno sa oddávať streamovaniu 4K filmov od online poskytovateľov. Vďaka protokolu Anynet+ môžete používať jeden ovládač pre prehrávač i televízor Samsung.

Kód:  WH857h9t
Produktové číslo:  UBD-K8500/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02