Obnoviť stránku

Samsung The Premiere SP-LSP9T

5 2 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
4 489 €

Samsung The Premiere SP-LSP9T

The Premiere – vaše súkromné kino

Projektor Samsung The Premiere SP-LSP9T využíva trojitý laser a podporu HDR10+

Samsung The Premiere SP-LSP9T je špičkový projektor s trojitým laserovým zdrojom svetla a až 130" premietanou uhlopriečkou. Projektor reprodukuje neuveriteľne presné, bohaté farby a každá scéna dokonale vyznie vďaka vysokému kontrastu. Samsung The Premiere SP-LSP9T je koniec koncov prvý projektor s certifikáciou HDR10+.

Obrovský, úžasne jemný obraz

Premeňte svoj domov na kino. Nechajte sa dokonale pohltiť až 130" širokouhlým obrazom, ktorý navyše Samsung The Premiere SP-LSP9T premieta v super jemnom rozlíšení 4K. Vychutnáte si tak nielen obrovskú plochu, ale aj vysokú mieru detailov.

Projektor Samsung The Premiere SP-LSP9T poskytne ohromujúci jas, ktorý zvládne aj denné svetlo

Samsung The Premiere SP-LSP9T vám vyrazí dych podporou jasu až 2 800 lúmenov. Vďaka tomu je schopný premietať dokonale ostrý a zreteľný obraz aj cez deň a to bez nutnosti použiť špeciálne zatemňovacie závesy.

Vyskúšajte si projektor Samsung The Premiere SP-LSP9T u vás doma

Zaobstaranie projektora je veľká vec a rozhodne je dobré takéto zariadenie si podrobne prezrieť. Preto Samsung spustil špeciálne webové stránky podporujúce rozšírenú realitu, v ktorej si projektor a výsledný obraz s uhlopriečkou až 130" vyskúšate pokojne u vás doma v obývačke. Stačí naskenovať priložený QR kód.

Presne podľa režiséra

Film uvidíte presne tak, ako to zamýšľali jeho tvorcovia. Stačí využiť špeciálny režim FILMMAKER MODE, ktorý je na projektore Samsung The Premiere SP-LSP9T k dispozícii vôbec prvýkrát.

Laserový projektor Samsung The Premiere SP-LSP9T vás ohromí silným a úžasne kvalitným zvukom

Doplňte skvelý obraz o nemenej dôstojne reprodukovaný zvuk. Samsung The Premiere SP-LSP9T má vstavané 4,2-kanálové audio s výkonom až 40 W a podporou technológie Acoustic Beam, vďaka ktorej vyplní kvalitným zvukom celý priestor. Pri sledovaní filmu cez projektor Samsung The Premiere SP-LSP9T si budete pripadať, že ste priamo v centre diania.

Projektor Samsung The Premiere SP-LSP9T prakticky zapadne do zvoleného priestoru

Samsung The Premiere SP-LSP9T nenaruší charakter miestnosti – naopak, vkusne ju dizajnovo doplní. Premieta na ultrakrátku vzdialenosť, takže si obriu uhlopriečku vychutnáte aj v prípade, že projektor nechcete inštalovať napríklad ku stropu, alebo na druhý koniec izby. Navyše je Samsung The Premiere SP-LSP9T naozaj krásny – jeho minimalistický dizajn s úžasne kvalitným spracovaním z neho robí vkusný doplnok. Čerešničkou na torte sú inteligentné bezpečnostné funkcie; napríklad senzory, ktoré znížia jas, keď sa k projektoru Samsung The Premiere SP-LSP9T priblížia deti, aby chránili ich zrak.

Projektor Samsung The Premiere SP-LSP9T je plný inteligentných funkcií

Smart funkcie a služby, prehľadné prostredie a intuitívne ovládanie, ktoré môžete poznať z televízorov Samsung, budete mať aj na projektore Samsung The Premiere SP-LSP9T. Využite napríklad aplikácie O2TV, T-Mobile TV Go, HBO Go, Voyo, YouTube, či Netflix. Navyše sa projektor Samsung The Premiere SP-LSP9T spúšťa okamžite, na rozdiel od bežných modelov s lampami.

Samsung The Premiere SP-LSP9T má životnosť viac ako 10 tisíc filmov

Samsung The Premiere SP-LSP9T láka na špičkovú životnosť. Je navrhnutý tak, aby jeho životnosť bola až 10× dlhšia, než akú ponúkajú UHP žiarovky. Dokonale brilantne bude premietať dlhšie ako 20 000 hodín, čo v praxi znamená, že si môžete vychutnať vyše 10 000 filmov.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie 3840 × 2160 px
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px
Kontrast 1 500:1

Projekčná plocha

Minimálna uhlopriečka obrazu 254 cm (100 ")
Maximálna uhlopriečka obrazu 330,2 cm (130 ")

Technológia

Zdroj svetla Laser
Svietivosť 2 800 ANSI lm (2 240 ISO lm)
Životnosť 20 000 h (833,33 d)
Výkon lampy 410 W
Hlučnosť 32 dB
Maximálna spotreba 410 W

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI 1.4, HDMI 2.0
HDMI 3 ks
Ďalšie pripojenie RJ-45 (LAN), USB 2.0, WiFi, Bluetooth

Rozhraní

Grafické vstupy HDMI
Ostatné vstupy/výstupy USB, WiFi, LAN, Bluetooth

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie Na stôl
Funkcie Prehrávač multimédií
Výbava Reproduktory, Diaľkové ovládanie, TV tuner, Bluetooth, HDR, Disney+

Rozmery

Šírka 55 cm
Výška 14,1 cm
Hĺbka 36,7 cm
Hmotnosť 11,5 kg
Kód:  WS114c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SP-LSP9TFAXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09