Obnoviť stránku

Samsung The Freestyle SP-LSP3B

3,9 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung The Freestyle SP-LSP3B


Revolúcia v zábave prichádza

Nastavenie projekcie 180°

Filmová noc sa nemusí konať iba v obývacej izbe. S inovatívnym zariadením The Freestyle sa môžete presunúť prakticky kamkoľvek. Premietajte obľúbené filmy na záhrade počas letnej noci, pri príležitosti rodinnej oslavy alebo dokonca na strop. Možnosti sú takmer nekonečné.

LED Projektor Samsung The Freestyle SP-LSP3B DLP LED ako spoločník na cestách

Najväčšie výhody The Freestyle sú jeho malé rozmery, praktické prenášanie a nízka hmotnosť. Bez problémov sa zmestí do kufra, batohu alebo auta, takže pokiaľ patríte medzi cestovateľov, LED projektor Samsung The Freestyle sa stane vaším nerozlučným priateľom.

Automatická korekcia

Zdeformovaný a rozmazaný obraz? Bez starostí. S praktickou funkciou Auto Keystone sa pokrivený obraz automaticky vyrovná na klasický obdĺžnik. Riešenie Auto Focus neskôr v priebehu niekoľkých sekúnd plne zaostrí premietaný obsah, vďaka čomu získate nevídaný filmový zážitok.


Poradí si aj s nerovnomernou plochou

O bezchybnú projekciu sa postará spoľahlivá technológia Auto Leveling. Pokročilý systém automatického vyrovnania upravuje obraz tak, aby dosiahol stabilnú pozíciu bez ohľadu na to, či je projektor The Freestyle umiestnený na rovnom povrchu – vrátane mäkkých postelí, pokosenej trávy a všetkého medzi tým.


Jedinečný obraz s LED projektorom Samsung The Freestyle SP-LSP3B DLP LED

Hollywoodske trháky, domáce videá aj športové prenosy si zaslúžia veľkolepý obraz! S dych vyrážajúcou uhlopriečkou od 30 do 100 palcov vám už nič neunikne. Nechajte sa do deja vtiahnuť ešte viac.

Užite si zábavu na maximum

Žiadne maľovanie stien na bielo, inteligentné zariadenie Samsung The Freestyle SP-LSP3B DLP LED sa totiž dokáže s pokročilou optimalizáciou prispôsobiť každému farebnému podkladu.


Prémiový 360° zvuk

Vedeli ste o tom, že už nebudete potrebovať žiadne ďalšie audio? Vychutnajte si jasný a čistý zvuk vstavaného 360-stupňového reproduktora s výkonom 5 W, ktorý zo všetkých smerov priestorovo oživí vaše obľúbené filmy, seriály aj hudbu.


Výkon hodný filmového plátna

Dynamické farby, vysoký kontrast a krištáľovo čistý obraz sú neporaziteľnou kombináciou pre vaše skvelé audiovizuálne zážitky. Projektor LED Samsung The Freestyle SP-LSP3B DLP LED kompatibilitou so štandardmi, ako sú 1080p Full HD, PurColor a HDR posúva sledovanie na úplne novú úroveň.

Samsung The Freestyle SP-LSP3B DLP LED ako vaše centrum zábavy

Všetko na jednom mieste – dostaňte sa rýchlejšie ku všetkým vašim obľúbeným položkám a streamovaniu vášho obsahu prostredníctvom aplikácie Smart TV.

Premeňte svoj smartfón na premietacie zariadenie

Zbavte sa zapletených káblov a zrkadlite obsah z jediného miesta. Projektor The Freestyle môžete ovládať jednoduchou bezdrôtovou projekciou priamo cez váš smartfón. Pre používateľov mobilných zariadení s operačným systémom Android a iOS poslúžia aplikácie SmartThings, zatiaľ čo zariadenia z rodiny Apple môžu využiť služby funkcie AirPlay 2.

Praktické prepojenie s TV

TV vysielanie môžete sledovať bez ohľadu na to, či je obrazovka vášho televízora práve zapnutá alebo vypnutá. Synchronizujte The Freestyle projektor LED s vaším Samsung TV a užite si bezdrôtové vysielanie cez inteligentné zariadenie.

Projektor Samsung The Freestyle SP-LSP3B DLP LEDnavodí tú správnu atmosféru

S režimom Ambient vytvoríte kúzelnú atmosféru u vás doma. Posedenie pri víne, večeri alebo neplánovanú oslavu razom zmení na špeciálnu príležitosť. Projektor Samsung The Freestyle SP-LSP3B DLP LED ponúka všetko, od jemného osvetlenia cez prezentáciu vlastných fotografií a obrázkov až po vizuálne efekty k pustenej hudbe. Stačí si iba vybrať.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie 1920×1080 px
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Kontrast 300:1

Projekčná plocha

Minimálna uhlopriečka obrazu 254 cm (100 ")
Maximálna uhlopriečka obrazu 254 cm (100 ")

Technológia

Zdroj svetla LED
Svietivosť 230 ANSI lm (184 ISO lm)
Životnosť 20 000 h (833,33 d)

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI 2.0
Ďalšie pripojenie WiFi, Bluetooth

Rozhraní

Grafické vstupy HDMI
Ostatné vstupy/výstupy USB-C

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Prehrávač multimédií, Napájanie z USB, Apple Airplay
Výbava Reproduktory, Diaľkové ovládanie, HDR, Netflix, YouTube, Tizen, VOYO, Apple TV, HBO GO

Rozmery

Šírka 10,42 cm
Výška 17,28 cm
Hĺbka 9,52 cm
Hmotnosť 0,8 kg
Kód:  WS112
Produktové číslo:  SP-LSP3BLAXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14