Obnoviť stránku

Samsung SWA-9200S

4,8 16 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
174,90 €

Samsung SWA-9200S

Zažite neodolateľný zvukový zážitok s reproduktormi Samsung SWA-9200S

Bezdrôtové riešenie reproduktora Samsung

Reproduktory Samsung SWA-9200S vám krásne doplnia interiér vašej domácnosti a statnú sa tak skvelým dizajnovým doplnkom. Poteší vás aj bezdrôtové riešenie, takže môžete reproduktory umiestniť kdekoľvek bude potrebovať.

Pripojte reproduktory k vášmu Soundbaru

Synchronizujte reproduktory Samsung SWA-9200S k vášmu Soundbaru a užite si unikátny zážitok z priestorového zvuku. Reproduktory sú bezdrôtové a k Soundbaru sa pripájajú bez samostatných modulov. Nastavenie nie je vôbec zložité, stačí jednoducho zapojiť napájací kábel medzi oboma reproduktormi a užiť si obľúbený film.

Priestorový zvuk pre skutočný zážitok

Zvuk z reproduktorov Samsung SWA-9200S vás úplne uchváti. Zvuk sa priestorovo šíri do miestnosti, vďaka čomu vám umožní vychutnať si ho na maximum. Spoločne s vaším Soundbarom môžete vytvoriť viackanálový systém pre skutočný zážitok z priestorového zvuku.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie Bluetooth

Určenie

Určenie K TV, Herné

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR616e1a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SWA-9200S/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17