Obnoviť stránku

Samsung SWA-8000S

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung SWA-8000S

Nechajte sa uniesť dokonale realistickým zvukom s inovatívnymi zadnými bezdrôtovými reproduktormi Samsung SWA-8000S, ktoré váš obývacia izba v okamihu premení na domáce kino. Nadchnú tiež každého vášnivého hráča túžiaceho preniknúť do virtuálnej reality so všetkými detailmi. Zabudnite na večne prekážajúce káble a radšej stavte na modernú bezdrôtovú technológiu. Prijímacie stanice, do ktorej sú zadné reproduktory pripojené, prijíma bezdrôtovo signál zo Soundbar, vďaka čomu sa nemusíte zaťažovať s presúvaním káblov dozadu na opačnú stranu miestnosti.

Doprajte si unikátne zážitky

  • Povýšenie zábavy na novú úroveň
  • Priestorový zvuk vás vtiahne do deja
  • Zážitok ako z kina v pohodlí domova
  • Bez naťahovanie ťažkých káblov
  • Moderný jednoduchý dizajn

nezabudnite

Pre zapojenie tejto audio sústavy budete samozrejme potrebovať kompatibilný SoundBar značky Samsung, konkrétne zo série 2016 Series 4 Samsung SoundBars. Rozhodne potom tiež venujte pozornosť správnemu zapojeniu zadného bezdrôtového modulu, ktoré vyžaduje konkrétny postup. Ten je napríklad dobre popísaný v súvisiacom videu.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Pasívna
Kód:  WR616d
Produktové číslo:  SWA-8000S/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04