Obnoviť stránku

Samsung súprava príslušenstva Tool Kit VCA–AK90W/GL

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung súprava príslušenstva Tool Kit VCA–AK90W/GL

Príslušenstvo zo súpravy Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL je kompatibilné s vysávačmi spoločnosti Samsung. V balení nájdete niekoľko užitočných nadstavcov, ktoré vám pomôžu s rýchlym a pohodlným upratovaním celej vašej domácnosti. Súčasťou príslušenstva je extra tvrdá prachová kefa na odstránenie odolných škvŕn. Na jemný prach z nábytku slúži extra jemná prachová kefa. Ľahké čistenie je zabezpečené pomocou teleskopickej predlžovacej hadice Samsung. Do ťažko prístupných miest sa skvele dostanete s teleskopickou štrbinovou hubicou. Všetko príslušenstvo uložíte do praktického puzdra. Vždy tak budete mať všetko poruke.


Kľúčové vlastnosti súpravy príslušenstva Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL

  • Extra tvrdá prachová kefa na odstránenie odolných škvŕn
  • Súprava Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL s jemnou prachovou kefou
  • Praktické puzdro na uloženie príslušenstva
  • Jednoduché čistenie s teleskopickou predlžovacou hadicou Samsung
  • Súprava Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL s užitočnou štrbinovou hubicou

Extra tvrdá prachová kefa na odstránenie odolných škvŕn

V súprave príslušenstva Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL nájdete extra tvrdú prachovú kefu, ktorá je ideálna na odstránenie odolných nečistôt z podlahových krytín. Skvele odstráni aj nečistoty z textilu. Bez problémov sa tak prispôsobí rôznym typom povrchov.

Súprava Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL s jemnou prachovou kefou

Jemná prachová kefa zo súpravy príslušenstva Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL je vhodná predovšetkým na upratovanie a odstránenie prachu z nábytku, či hladkých povrchov. Veľmi efektívne zastúpi prachovku a navyše nevíri prach do priestoru.

Jednoduché čistenie s teleskopickou predlžovacou hadicou Samsung

Vďaka teleskopickej predlžovacej hadici sa dostanete aj do ťažko prístupných miest. Hadica sa dokáže prispôsobiť vašim požiadavkám a vy tak pohodlne a rýchlo vyčistíte a vysajete všetko potrebné.

Súprava Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL s užitočnou štrbinovou hubicou

Potrebujete vysať neporiadok a nečistoty pod gaučom, posteľou alebo nábytkom? Nie je nič jednoduchšie, než použiť teleskopickú štrbinovú hubicu, ktorá vám pomôže s upratovaním úzkych a ťažko prístupných miest.

Príslušenstvo zo súpravy Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL uložíte do praktického puzdra

Všetko príslušenstvo zo súpravy Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL pohodlne uložíte do praktického odkladacieho puzdra. Vždy tak budete mať príslušenstvo po ruke a ihneď pripravené na použitie.

Kód:  SAMPV082
Produktové číslo:  VCA-SAK90W/GL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17