Obnoviť stránku

Samsung Stylus pre Galaxy Note10/10+ červený

5 1 hodnotení

Samsung Stylus pre Galaxy Note10/10+ červený

Využite našej skvelej ponuky a doprajte si všetky vymoženosti s najpokročilejším stylusom Samsung. Tento model je určený pre Samsung Galaxy Note10 a 10+. Prepracovaný a zároveň elegantný dizajn je navyše veľmi funkčný, do ruky padne ceruzka ako uliata. Každý pohyb aj tlak vašej ruky bude dokonale skopírovaný. Uvidíte sami, že používanie stylusu Samsung si zamilujete. Jedným kliknutím možno ovládať prezentáciu, spúšťať a pozastaviť videá, alebo fotiť. Užite si úplne nový spôsob ovládania telefónu pomocou jednoduchých gest.

Kľúčové vlastnosti stylusu Samsung Galaxy Note10 /10+ červený

  • Náhrada za originálne pero
  • Kompatibilita so Samsung GALAXY Note 10, Samsung GALAXY Note 10+
  • Intuitívne ovládanie gestami
  • Vysoká citlivosť na tlak a rýchle reakčné doby
  • Presný hrot pera na pohodlné písanie a kreslenie
  • Ochrana podľa IP68 – voči vode a prachu
  • Perfektne padnúci do ruky
  • Červený variant vyzerá naozaj štýlovo

Pohodlné ovládanie so stylusom Samsung Galaxy Note10 /10+ červený

Pohybom stylusu Samsung Galaxy Note10 /10+ červený proti smeru alebo po smere hodinových ručičiek možno pohodlne a hlavne rýchlo meniť zoom a vyfotiť tak skupinovú fotku alebo rovno celú scénu aj okolie. Prezeranie fotiek vo vašej galérii zvládnete jednoduchým jedným ťahom doprava alebo doľava. Hlasitosť zmeníte potom pohybom stylusu smerom hore pre zvýšenie alebo dole pre zníženie hlasitosti, to všetko bez nutnosti dotknúť sa displeja alebo akéhokoľvek tlačidla. Toto veľmi intuitívne ovládanie sa stane neodmysliteľnou súčasťou každodenného používania vášho telefónu. Musíme uznať, že červený variant sa výrobcovi naozaj podaril a vyzerá jednoducho skvele. Príjemným benefitom na záver je veľmi precízne dielenské spracovanie, ktoré zaručí vašu maximálnu spokojnosť po dlhú dobu.

Rozmery:
5,8 × 107,34 × 4,35 mm
Hmotnosť:
3,04 g


Kód:  WR6120f
Produktové číslo:  EJ-PN970BREGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08