Obnoviť stránku

Samsung SSD840 128GB 7mm, Pro

4,9 45 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Samsung SSD840 128GB 7mm, Pro

Veľmi výkonný pevný disk čítaním aj zápisom s vysokou kapacitou, založený na modernej technológii SSD určený pre moderné notebooky a ich náročných užívateľov. Medzi najväčšie výhody tejto technológie oproti klasickým magnetickým pevným diskom patrí veľmi vysoké hodnoty čítania a zápisu dát a taktiež takmer nulová prístupová doba. Táto rada diskov neponúka len 2 radiče, ale rovno 3 radiče MCX. Spojenie týchto výhod znamená zrýchlenie práce s aplikáciami, štarte systému a celkovo menej čakania.
Neobsahuje tiež žiadne pohyblivé súčasti a pri svojej činnosti je absolútne nehlučný. Je tak vhodný do profesionálnych zostáv pre najnáročnejších užívateľov, ktorí toho dokážu využiť. Tento disk je v prevedení 2,5 palca s rozhraním SATA III. Jeho ideálne využitie bude pre inštaláciu operačného systému a ďalších používaných aplikácií, kde bude jeho výkon bezozbytku využitý.
Parametre a špecifikácie:
Kompatibilné OS:
Microsoft Windows 7 (32/64bit), Vista, XP
Apple Mac OS X
Linux
Obsah balenia:
Samsung SmartMigration Software
Samsung Software & CD s návodom
Užívateľská príručka
Kód:  SAS010k5
Produktové číslo:  MZ-7PD128BW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16