Obnoviť stránku

Samsung SSD T5 1 TB čierny

4,9 164 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung SSD T5 1 TB čierny


Malý, kompaktný a ľahký
 

Malý, kompaktný a ľahký

Médiá a dáta sú neustále v pohybe. Je potrebné, aby ich rýchlosť zodpovedala modernému životnému štýlu. Pri hmotnosti približne 51 gramov je model T5 ľahký ako pierko a jeho veľkosť približne zodpovedá bežnej vizitke. Tak je dosiahnutá dokonalá prenosnosť.


Malý, kompaktný a ľahký
 

Neskrotná rýchlosť pri každej činnosti

Nový prenosný SSD disk T5 v čiernej farbe od spoločnosti Samsung určuje štandard v oblasti rýchlosti, kapacity, odolnosti a konektivity. Bleskovo rýchly zápis a čítanie s prenosovou rýchlosťou až 540 MB/s je až 4× rýchlejší ako tradičné externé pevné disky (HDD). Vďaka pokročilej technológii V-NAND spoločnosti Samsung má model T5 ťah na bránku - kapacita až 1 000 GB znamená, že máte všetko potrebné v dlani svojej ruky.


Skutočne odolný

Ochranu tvorí trojica prvkov: model T5 odolný proti nárazom je vybavený silným vonkajším kovovým telom a vnútorným nosným rámom.

Malý, kompaktný a ľahký
 

Malý, kompaktný a ľahký
 

Jednoduché pripojenie

Model T5 je kompatibilný naprieč operačnými systémami, takže ho môžete pohodlne pripojiť k PC, MAC. Vďaka aplikácii pre systém Android „Samsung Portable SSD“, portu pripojenia USB 3.1 Gen 2 a USB káblu typu C na typ A môžu užívatelia spravovať obsah a pristupovať k nemu pohodlne.

 

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 1 024 GB (1 TB)

Rozmery

Šírka 74 mm (7,4 cm)
Výška 10,4 mm (1,04 cm)
Hĺbka 57,3 mm (5,73 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 51 g (0,05 kg)

Farba

Farba Čierna

Vlastnosti

Rozhraní USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1)
Konektor USB-C
Šifrovanie AES-256
Materiál Kov
Obsah balenia Kábel

Použitie

Použitie Externý
Kód:  SAS016g3
Produktové číslo:  MU-PA1T0B/EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09