Obnoviť stránku

Samsung SmartThings hub

Samsung SmartThings hub

Veľtrh spotrebnej elektroniky CES 2015 sa niesol v znamení inteligentného príslušenstva. Samozrejme, zaostávať nemôže ani jeden z najväčších elektronických gigantov na svete - juhokórejský Samsung. Pre takúto veľkú spoločnosť nie je problém kúpiť startupovú platformu pre kompletnú inteligentnú domácnosť.
SmartThings Hub bude mať pod kontrolou všetku domácu elektroniku. Napríklad inteligentné osvetlenie, naplánované využitie zásuviek, ale napríklad aj komunikáciu s chladničkou či práčkou. Práve na centrálne ovládanie sa bude hodiť tento SmartThings Hub, v ktorom sa snúbia také vlastnosti ako inovatívnosť, šetrnosť a inteligencia. Následne máte vďaka inteligentnej aplikácii všetko pod kontrolou bez nutnosti nastavovať niekoľko zariadení oddelene.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Oblasť využitia Osvetlenie, Vykurovanie a chladenie
Kód:  CES6a001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11