Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung SL-M2835DW biela

4,5 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung SL-M2835DW biela


Nielen tlačiareň

Kompaktná laserová tlačiareň Samsung ponúka vďaka vysoko efektívnemu rozlíšeniu 4800 x 600 dpi a technológii ReCP (Rendering Engine for Clean Page) profesionálnu kvalitu čiernobielej obojstrannej tlače.

5
Nejen tiskárna

Vysoký výkon

Vysoký výkon

Jej devízou je aj výkonný procesor Cortex-A5 Core 600 MHz, doplnený 128 MB operačnou pamäťou, vďaka ktorému je tlačiareň až o 25,6 % rýchlejšia ako staršie modely. S rýchlosťou tlače 28 strán za minútu a s maximálnym mesačným zaťažením až 12 000 strán tak dosiahnete nevídanú produktivitu.


Spojenie akokoľvek

Najväčšou prednosťou tlačiarne je jej široká konektivita - tlač možno vykonávať cez rozhranie USB, LAN alebo bezdrôtovo cez WiFi. Podporovaná je aj služba Google Cloud Print alebo pokročilá technológia NFC, vďaka ktorej je možné okamžite a bez problémov tlačiť dokumenty z vášho smartfónu jednoduchým priložením telefónu k tlačiarni.

Spojení jakkoliv

Inovativní funkce

Inovatívne funkcie

Veľmi praktická je aj funkcia slúžiaca na diagnostiku chýb tlače - stačí priložiť telefón vybavený NFC k tlačiarni, aby sa na jeho displeji zobrazili tipy, pomocou ktorých daný problém vyriešite.

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Čiernobiela

Funkcie

Funkcie Automatická obojstranná tlač (duplex)

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN, WiFi, NFC

Podporované formáty papiera

Formáty papiera A4, A5, A6

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 28 str./min.
Vstupný zásobník 250 listov
Maximálne mesačné zaťaženie 12 000 str./měsíc

Rozmery

Výška 202 mm
Hĺbka 334,5 mm
Šírka 368 mm

Výbava

Displej Bez displeja

Farba

Farba Biela

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje Kábel USB
Kód:  PN072b3
Rozšírená záruka: +12 mesiacov
Produktové číslo:  SS346A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14