Obnoviť stránku

Samsung SL-C480W

4,6 71 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung SL-C480W


Mobilná tlač jednoduchým kliknutím

Vďaka pokročilej technológii NFC spoločnosti Samsung je mobilná tlač nesmierne jednoduchá. Stačí sa dotknúť kompatibilným smartfónom s podporou NFC tlačiarne, a ak už nie je nainštalovaná v telefóne, automaticky dôjde k inštalácii bezplatnej aplikácie Mobile Print spoločnosti Samsung a k okamžitému automatickému pripojeniu k zariadeniu.


Podpora rôznych mobilných zariadení

Konečne je tu funkčná tlačiareň, ktorá svojou univerzálnou podporou prevýši vaše očakávania. Tlačiareň Xpress C480 je kompatibilná s intuitívnou aplikáciou Mobile Print pre telefóny so systémom iOS, Android, Microsoft Windows a zariadenia Amazon Kindle.


Rôzne cesty k mobilnej tlači

Jednoduchá a efektívna tlač, nech ste kdekoľvek. Tlačiareň Samsung Xpress C430W podporuje rôzne typy aplikácií pre mobilnú tlač, napr. Samsung Mobile PrintTM, Samsung Cloud PrintTM, Google PrintTM a AirPrint.


Toner s vysokou výťažnosťou

Väčšia produktivita za menej peňazí. Tlačiareň Xpress C480 sa pýši tonerom s výťažnosťou až 1500 strán, čo zaručí navýšenie produktivity a zníženie nákladov.

Optimalizujte svoju tlač pomocou funkcií, ktoré šetria energiu, sú šetrné k životnému prostrediu a vyhnete sa s nimi zbytočnej spotrebe. Medzi tieto funkcie patrí tlačidlo ekologickej tlače ovládané jediným dotykom, pomocou ktorého možno prepínať do režimu Eco, a technológia Samsung Easy Eco Driver, ktorá odstraňuje obrázky a text a prevádza ich z bitmapy na skicu.

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Farebná

Funkcie

Funkcie Kopírovanie a skenovanie

Pripojenie

Pripojenie USB, WiFi

Podporované formáty papiera

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 18 str./min.
Rýchlosť tlače farebne – maximum 4 str./min.

Rozmery

Výška 288,6 mm
Hĺbka 396 mm
Šírka 406 mm
Hmotnosť 12,9 kg
Kód:  PN075g5
Produktové číslo:  SS257C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11