Obnoviť stránku

Samsung SL-C480

4,5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung SL-C480

Výborné multifunkčné zariadenie značky Samsung zahŕňa funkcie farebnej laserovej tlačiarne, skenera a kopírky. Osvedčí sa v kanceláriách aj výkonných domácnostiach, pretože vyvinie vysokú rýchlosť pri špičkovej kvalite tlače a má veľmi nízke náklady na jednu vytlačenú stranu. Vďaka tomu sa hodí na veľké objemy tlačených médií v kvalite, ktorou sa budete reprezentovať.

Rýchly procesor špecializovaný na tlač a pamäť tlačiarne spúšťajú tlač úloh takmer okamžite, akonáhle je tlačová úloha prijatá. Výtlačok tlačiareň zhotoví rýchlo a bez akýchkoľvek problémov narušujúcich plynulý chod práce, čím zmení náhľad na efektivitu vašej práce. Podpora operačných systémov je naozaj široká, takže sa nemusíte obávať, že tlačiareň nebude kompatibilná.

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Farebná

Funkcie

Funkcie Kopírovanie a skenovanie

Pripojenie

Pripojenie USB

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 18 str./min.
Rýchlosť tlače farebne – maximum 4 str./min.
Kód:  PN075g4z
Produktové číslo:  SS254C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16