Obnoviť stránku

Samsung SL-C430W

4,4 27 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung SL-C430W

Inštalácia? žiadny problém

Rýchlu inštaláciu zvládne každý, a to v troch jednoduchých krokoch. Aplikácia SPSI automaticky rozpozná operačný systém a nainštaluje ovládač. Nie je potrebné ani CD.

Tlač z mobilu jednoduchým stlačením tlačidla

Vďaka pokročilej technológii NFC spoločnosti Samsung je mobilná tlač nesmierne jednoduchá. Stačí sa dotknúť kompatibilným smartfónom s podporou NFC tlačiarne.

Široká podpora zariadení

Tlačiareň je kompatibilná s intuitívnou aplikáciou Mobile Print pre telefóny so systémom iOS, Android, Microsoft Windows a pre zariadenie Amazon Kindle.

Veľký výber aplikácií

Tlačiareň Samsung podporuje rôzne typy aplikácií na mobilnú tlač, ako napríklad Samsung Mobile Print, Samsung Cloud Print, Google Print a AirPrint.

Dokonalosť v každom výtlačku

Technológia ReCP zabezpečuje kvalitný výstup s dokonale vykreslenými obrázkami a ostrým textom, zatiaľ čo technológia Smart CMS zvyšuje kvalitu mobilnej tlače prostredníctvom funkcie automatickej úpravy obrázkov.

Vysoká rýchlosť aj efektivita

Pokročilý 400 MHz procesor je zárukou tých najrýchlejších výsledkov. Tlačiareň zo seba dokáže sypať vytlačené dokumenty v rýchlosti 18 strán za minútu.

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Farebná

Funkcie

Funkcie AirPrint, Google Print

Pripojenie

Pripojenie USB, WiFi

Podporované formáty papiera

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 18 str./min.
Rýchlosť tlače farebne – maximum 4 str./min.

Rozmery

Hmotnosť 9,96 kg

Farba

Farba Sivá
Kód:  PN074g3
Produktové číslo:  SS230C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19