Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAMSUNG Side by Side RS50N3413SAEO

+ 10 rokov záruka na kompresor
4,8 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG Side by Side RS50N3413SAEO


Americká chladnička ako zo seriálu

Dvojdverová chladnička SAMSUNG RS50N3413SAEO už nemusí byť len americký sen. Robustné a zároveň minimalistické prevedenie s elegantným oceľovým finišom perfektne dotvorí vzhľad vašej kuchyne. A vďaka jej plochým dverám s dominantnými rukoväťami bude každodenné otváranie chladničky mimoriadne pohodlné.  



Inteligentný a výkonný kompresor

Digitálny invertorový kompresor ponúka sedem úrovní rýchlosti, ktoré sa automaticky prispôsobujú potrebám chladenia. Kompresor šetrí spotrebovanú energiu, minimalizuje hluk a dokonca zabraňuje opotrebeniu. Navyše na neho platí až desaťročná záruka. 



Americká chladnička SAMSUNG RS50N3413SAEO poskytuje účinnú ochranu proti námraze

Rozlúčte sa s nepríjemnou vrstvou námrazy a ľadu na ovocí, zelenine a ďalších potravinách. Postará sa o to špeciálna technológia No Frost s vyššou cirkuláciou vzduchu, ktorá zaistí stálu teplotu v každej časti chladničky a zachová tak suroviny vždy perfektne čerstvé.



Dokonalé chladenie 

Už nemusíte premiestňovať potraviny hlbšie do vašej chladničky. Inteligentný systém All-around Cooling totiž rovnomerne vychladí každý kút a udržuje konštantnú teplotu v celej chladničke SAMSUNG RS50N3413SAEO. Pravidelne rozmiestnené vetracie otvory, ktorými prúdi studený vzduch, zachovávajú potraviny dokonale čerstvé a pripravené pre vaše kulinárske umenie.



Rýchlo zmrazené pochúťky s chladničkou SAMSUNG RS50N3413SAEO

Funkcia Power Freeze vyrobí počas krátkej chvíle kocky ľadu či rýchlo zmrazí veľké množstvo potravín. Technológia zaistí najnižšiu možnú teplotu v mrazničke a ľadovým prúdom vzduchu rýchlo zmrazí uložené jedlo, ktoré nestratí svoje výživové hodnoty. Pochutnajte si na zmrzline bez ľadových kryštálov.


SAMSUNG RS50N3413SAEO

Pre someliérov i milovníkov vína

Vaše obľúbené ročníky vín uložte bezpečne do praktického držiaka, ktorý pojme až štyri fľaše. Navyše zaberá v chladničke SAMSUNG RS50N3413SAEO minimum miesta a postará sa o to, aby bolo vaše víno vždy ideálne vychladené.


SAMSUNG RS50N3413SAEO

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikorová

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery

Výška 178,9 cm
Šírka 91,2 cm
Hĺbka 67,2 cm

Energetické parametre chladničky/mrazničky 2021

Energetická trieda F
Ročná spotreba energie 395 kWh/annum
Objem (chladený priestor) 359 l
Objem (priestor na mrazené potraviny) 175 l
Emisie hluku šíreného vzduchom D

Typ

Typ Americká
Umiestnenie mrazničky Americká chladnička – 2 dvierka
Typ modelu Samostatne stojací model

Funkcie

Funkcie Total No Frost, S pripojením na vodu, Výrobník ľadových kociek, Výrobník ľadovej triešte, Výdajník vody, Multi-AirFlow, Elektronické ovládanie teploty, Prázdninový režim, Antibakteriálne tesnenie
Možnosť zmeny otvárania dverí Nie
Nábeh dverí Nie
Klimatická trieda SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie

Počet prehradiek mrazničky
Počet políc chladničky
Mraziaci výkon za 24 h 10 kg

Hmotnosť

Hmotnosť 103 kg

Typ chladiva

Typ chladiva R600a

Rozmery balenia

Výška balenia 190,7 cm
Šírka balenia 98 cm
Hĺbka balenia 80 cm
Kód:  SACHL037
Produktové číslo:  RS50N3413SA/EO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02