Obnoviť stránku

Samsung SH-S223C bílá

Príslušenstvo k tovaru

Samsung SH-S223C bílá

Vysokorýchlostné DVD mechanika s bielym dizajnom a rýchlym SATA rozhraním.Rýchlosť zápisu na médiá typu DVD ± R je až 22x, na dvojvrstvové médiá je to až 12x.Samozrejmosťou je podpora profesionálneho formátu DVD-RAM, ktorý možno skvele využiť na zálohovanie dát a časté prepisy.Zariadenie disponuje vyrovnávacou pamäťou s kapacitou 2 MB av počítačovej skrini je možné ju umiestniť v horizontálnej aj vertikálnej polohe.Vypalovačka sa dodáva v bulk balení jako holá mechanika.

Parametre a špecifikácie:

Rýchlosti zápisu:
22x DVD ± R, 8x DVD + RW, 6x DVD-RW
16x DVD + R9, 12x DVD-R DL
12x DVD-RAM
48x CD-R, 40x CD-RW

Rýchlosť čítania:
16x DVD-ROM
12x DVD-RAM
40x CD-ROM

Kompatibilita médií:
DVD-RAM, DVD + R, DVD + R DL, DVD + RW, DVD-R, DVD-R DL, DVD-RW, DVD-Video, DVD-ROM, CD-R, CD-RW, CD-ROM, CD-ROM/XA, CD-Audio, Video-CD, Photo CD, CD-I (FMV), CD-Extra, CD-TEXT

Rozhranie:
Serial ATA

Prístupové doby:
DVD:130 ms
CD:110 ms

Vyrovnávacia pamäť:
2 MB

Rozmery:
148 x 42 x 170 mm

Hmotnosť:

Kód:  GT418r
Produktové číslo:  SH-S223C/BEWE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13