Obnoviť stránku

Samsung SH-B083L černá

Samsung SH-B083L černá

Veľmi rýchla mechanika so schopnosťou čítať BluRay disky v čiernom prevedení.Mechaniku možno teda skvele využiť na prehrávanie video titulov vo vysokom rozlíšení uložených na Blu-Ray diskoch.Technológia BluRay je nástupcom DVD a CD diskov, jedná sa o tretiu generáciu optických médií.Okrem čítania BluRay disků si mechanika bez problémov poradí aj so staršími DVD a CD médiami.Navyše umožňuje na tieto staršie typy médií zaznamenávať dáta rýchlosťou až 16x v prípade použitia DVD ± R a na klasická CD-R rýchlosťou až 48x.Technológia LightScribe Vám umožní na určené médiá vypáliť obrázok podľa Vášho vkusu.Mechanika je dodávaná samostatne v ekonomickom balení bulk.
Parametre a špecifikácie:
Podporované formáty diskov: Zápis:DVD + /-RW, DVD + /-R, CD-R, CD-RW, DVD-RAM Čítanie:BD-R (SL), BD-R (DL), BD-RE (SL), BD-RE (DL), BD-ROM (SL), BD-ROM (DL), DVD ± R, DVD ± RW, DVD ± R DL, DVD-RAM, DVD-ROM, CD-R, CD-RW, CD-ROM, CD-ROM/XA, Audio CD, Video CD, Photo CD, CD-I FMV, CD-Extra, CD -TEXT
Rýchlosti čítania:
BD-R:8x
BD-R DL:4x
BD-RE DL:4x
DVD-RAM:12x
DVD-ROM:16x
DVD-R:16x
DVD + R:16x
DVD + RW:12x
CD-R:48x
CD-RW:40x
CD-ROM:48x
Prístupové doby:
CD:140 ms DVD, DVD-RAM:140 ms BD:190 ms
Vyrovnávacia pamäť:
2 MB
Rozhranie:
Serial ATA
Rozmery:
148,2 x 184 x 42 mm
Hmotnosť:

Kód:  GT427
Produktové číslo:  SH-B083L/BSBP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18