Obnoviť stránku

Samsung SE-506CB biela

4,5 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung SE-506CB biela

Externá Blu-Ray napaľovačka Samsung SE-506CB v ultratenkom tele s elegantným čiernym dizajnom zaobleného krytu. Jednotka je navrhnutá na jednoduché prenášanie a je tak veľmi vhodná na cestovanie. Toto zariadenie je konštruované tak, aby malo čo najmenšie nároky na napájanie. Vďaka nízkej spotrebe možno napaľovačku používať oveľa dlhšie ako ostatné externé jednotky pri pripojení k notebookom. Na pripojenie napaľovačky stačí iba jeden USB konektor. Určite vás poteší veľmi nízka hlučnosť.
Po pripojení externej optickej jednotky pomocou USB kábla je možné multimediálny obsah na 3D Blu-Ray diskoch prehrávať na televízore. Jednotka sa ľahko prepne do AV režimu, vy tak máte dve zariadenia v jednom. Môžete nielen ukladať dáta, ale možno ich aj prehrávať. Pre lepšie zážitky z filmov je pripravená funkcia prevodu DVD videa do vyššieho rozlíšenia, vďaka ktorému ľahko prevediete staršie filmy v nižším rozlíšením do vyššej a lepšej kvality.
Parametre a špecifikácie:

Čítanie:
BD 6x, DVD 8x, DVD + R 8x, CD 24x

Zápis:
BD-R SL/DL 6x, BD-R TLH 4x, BD-R TL/QL 4x, BD-RE SL/DL/TL 2x, DVD-R/+ R 8x, DVD-R/+ R DL 6x, DVD + RW 8x, DVD-RW 6x, DVD-RAM 5x, CD-R/RW 24x

Technológia:
Pripojenie AV
Podpora médií Blu-ray 3D
Blu-ray Advisor
Technológia prevodu videa do vyššieho rozlíšenia
Technológia Buffer Under Run Free
Technológia regulácie rýchlosti SAT
Technológia Double OPC
Aktualizácia firmvéru
Technológia TAC (Tilt Actuator Compensation)

Prístupová doba:
Priemerná prístupová doba BD-ROM 200 ms
Priemerná prístupová doba DVD-ROM 130 ms
Priemerná prístupová doba CD-ROM 130 ms

Podporované formáty diskov:
BD-R Single Layer, BD-R Single Layer LTH, BD-R Dual Layer, BD-R Triple Layer, BD-R Quad Layer, BD-RE Single Layer, BD-RE Dual Layer, BD-RE Triple Layer, BD -ROM Single Layer, BD-ROM Dual Layer, DVD-R, DVD-RW, DVD + R, DVD + RW, DVD-ROM, DVD-Video, DVD + R, DVD + R Dual Layer, DVD-R, DVD -R Dual Layer, DVD-RAM, CD-ROM, CD-R, CD-RW, CD-RAM, CD-DA, CD + E (G), CD-MIDI, CD-TEXT, CD-ROM XA, Mixed mode CD, CD-I, CD-I Bridge (Photo-CD, Video-CD), Multisession CD (Photo-CD, CD-EXTRA, Portfólio)

Vyrovnávacia pamäť:
5 MB

Rozhranie:
USB 2.0 (kompatibilný s USB 3.0)

Rozmery:
148 x 17,6 x 145 mm

Hmotnosť:
288 g

Parametre a špecifikácia

Optické mechaniky

Formát Blu-ray, DVD, CD
Kód:  GT420g4
Produktové číslo:  SE-506CB/RSWD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14