Obnoviť stránku

Samsung SE-218BB Data Tresor Disc Edition

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung SE-218BB Data Tresor Disc Edition

Štýlová a ultratenká DVD napaľovačka od renomovanej spoločnosti Samsung, ktorá vás ohromí svojou štíhlosťou púhych 14 mm! Vďaka nízkej spotrebe ju zvládne napájať iba jeden USB port. Nevyčerpáva preto toľko kapacitu batérie, ako iné mechaniky. V kombinácii s nízkou hmotnosťou ide o ideálneho spoločníka na cesty.
Svojou eleganciou bude skvelým partnerom pre vášštýlový ultrabook.
Rovnako tak nie je problém ju pripojiť k TV alebo dokonca k
tabletu (S OS Android 3.1 Honeycomb alebo vyšší). Vďaka svojej nízkej hmotnosti a kompaktnosti je možné prehrať svoje media naozaj kdekoľvek.
Technológia Buffer Under Run Free zabraňuje chybám, ktoré môžu vzniknúť pri nedostatočnom zaplnení zásobníka. Tým umožňuje vysokorýchlostné zápis dát. Mechanika zvládne zapisovať i na dvojvrstvová DVD s kapacitou 8,5 GB. Výhodou je možnosť nastavenia automatických aktualizácií firmvéru na najnovšie verzie.
Tento typ vyniká predovšetkým technológiou Data Tresor Disc, ktorá umožňuje zapisovať na media DTD (Data Tresor Disc). Tie sa vyznačujú vysokou trvanlivosťou záznamu.


S jednou z najtenších externých DVD mechaník na svete spoznáte pravý význam slova mobilita. Dodávané ako balenie retail s príslušenstvom a vypaľovacím SW
Parametre a špecifikácie:
Rýchlosti zápisu:
8x DVD ± R
6x DVD ± R (DL)
8x DVD + RW
6x DVD-RW
5x DVD-RAM
24x CD-RW
24x CD-R
Rýchlosti čítania:
8x DVD ± R
8x DVD ± R (DL)
8x DVD ± RW
5x DVD-RAM
24x CD-R
24x CD-RW
Prístupová doba:
DVD: 150 ms
CD: 150 ms
Rozhranie:
USB 2.0 (USB 1.1 kompatibilné)
Napájanie:
cez USB rozhranie
Vyrovnávacia pamäť:
1 MB
Rozmery:
148 x 143 x 14 mm
Hmotnosť:
0,25 kg
Farba:
Čierna
Kód:  GT422m1
Produktové číslo:  SE-218BB/RSBS/DTD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03